PeopleString - SKROZ OBJAŠNJENJE!

Bok svima, evo oprostite admini ako je kršenje pravila, ali vidio sam već na forumu da je netko pisao o PeopleStringu, pa valjda smijem i ja, ja bi to malo proširio, da ljudi bolje znaju o čemu se radi, i ako već uđu da znam da će biti aktivni… ja ću to probati skratiti, jer svi znamo da nitko ne voli predugačke postove :slight_smile: Tako da … evo malo :stuck_out_tongue:

PeopleString je ime jedne društvene mreže, koja radi kao i Facebook, Twitter i druge, ali 70% od svoje zarade davaju svojim članovima… Registrirate se potpuno besplatno, i da bi zaradili netreba vam nikakav ulog kasnije, osim naravno ako vi to ne želite :slight_smile:

Da pojasnim, bit stranice je da imaju što više korisnika, jer oni zarađuju na reklamama… A to odma znači i više reklama i sve :slight_smile:

Pa idemo… Na peoplestringu radite stvari kao i svaki dan, i za to ste čak i plačeni, što je odlično :slight_smile: Znači, provjeravate e-mail, idete na facebook, myspace, twitter, msn i druge… samo ako idete preko peoplestringa plačeni ste… jel nije to bolje nego uvijek google koristit ?!?

Kada se registrirate na peoplestring morate im odgovoriti na pitanja tj… survey… morate ju dovršiti. Kada ste to napravili, trebali bi popuniti svoje podatke, kao u OVOM VIDEU Tamo je sve objanšnjeno. i za podatke, i sve o peoplestringu, kako se zarađuje itd… TAKO DA POGLEDAJTE VIDEO… I ONDA ČITAJTE DALJE !

Evo nekoliko koraka koje trebate raditi svaki dan – ukupno 10-15 min
U PEOPLESTRINGU SKUPLJATE BODOVE, KOJI SE NA KRAJU MJESECA PRETVARAJU U BODOVE !!

EVO VAM NEKOLIKO KORAKA ZA SVAKODNEVNI RAD !

1 - Posjetite jednu od kategorija na lijevoj strani svog Accounta, kad se otvori kategorija kliknete na 1 SHOP NOW i Dobijete Poene

2 - Posjetite Mailbox cashbox - Dobijete Poene

3 - Posjetite desno MAIL People String - Dobijete Poene

4 - U Gornjem Desnom Uglu je Google Pretrazivač za koji takodjer Dobivate Poene kada nešto pretražujete, a na osnovu iskustava smo došli do zaključka da i ova opcija Donosi Dobru Zaradu koja se ne vidi odmah, ali na Kraju Mjeseca se itekako vidi…heheh.

Kliknite OVDJE i uvjerite se i sami.

5 - To što se ulogirate ujutro i uvečer isto dobijete Poene

Dok Igrate Igrice takodjer Zaradjujete

6 -Posjetite PLAY GAMES gdje se nalaze 3 igrice od kojih na svakoj dobivate poene.
**IGRA U KOJOJ JE RUCI - aktivna svakih 30 minuta.
**IGRA LOTTO ZAGREBI - aktivna svaka 4 sata.
**IGRA KOLO SRECE - aktivna jednom dnevno + ponovo aktivna za svakog novog clana (max 5x u toku dana)

NAJVISE POENA NA TOME DOBIVATE - Tocka 6

LINK ZA REGISTRACIJU

Možete i posjetiti ovu web stranicu za više podataka
www.honorarni-posao.webs.com

E da, zaboravio sam vam dati link, jedan, što dokazuje koliko se može zaraditi… Uglavnom, čovjek je zaradio 20,000$ u 8 mjeseci… pa zar to nije savršeno !!! naravno, taj se jako dobro namučio i potrudio :)) ali to je dokaz da je firma prava :slight_smile:

ostavi se toga što prije ako planiraš na netu nešto zaraditi, samo ćeš izgubiti vrijeme

Mislim da je krajnje vrijeme da se uvede opcija da linkove na forum mogu postavljat članovi koji imaju više od barem 10 postova. Tako bi izbjegli ovakve padobrance koji se dođu samo reklamirat na forumu.
Na što bi sličio digitalpoint da nema tu opciju.

Ma ovo još i donekle … Covjek otvorio novi topic i postavio nešto da reklamira, al oni što na nekoj normalnoj temi dođu i postave poruku o nekoj bjesnoj zaradi nevezano za postojecu temu e ti mi idu na k…

PeopleString je ozbiljna firma, citao sam po desetinama foruma, samo mi nije jasno gdje isplacuju, Alertpay ili Paypal?

Isplata je na Alertpay ili cekom.
Moram priznat da sam napravio acc. na ovoj stranici i iako mislim da tu nece biti baš neke zarade svejedno ostajem jer sviđaju mi se neke mogucnosti.

npr:
Na PeopleStringu svako svakog spama a niko se neljuti zbog toga cek je svima drago kad ih spamaš jer tad su aktivniji :smiley: :smiley: :smiley:

A ja baš imam neke stranice koje bi moro progurat na taj nacin :wink: :smiley:

[quote=“petarvu”]U PEOPLESTRINGU SKUPLJATE BODOVE, KOJI SE NA KRAJU MJESECA PRETVARAJU U BODOVE !!
[/quote]

Pa onda je ovo nenadjebivo turbokul… :ljuger:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja