Php promjena pozadine

Pozdrav,

kako pomoću php-a promijeniti boju pozadine nekog container-a kada se posjetitelj logira na stranicu, a da to važi samo na naslovnoj strani weba, ne i na ostalim stranicama. Upitanju je joomla cms.

Zamolio bih nekoga dobre volje da mi napiše te linije koda, jer ja stvarno :neznam:

Unaprijed zahvaljujem

Ovako,

Sa ovim provjeravaš da li je homepage ili front page i da li je korisnik logovan

Hvala HepeK, ali ovdje ne vidim liniju koda koja će promijeniti pozadinu? Znači kako ide linija koja će pormijenuti pozadinu u transparent za određeni container ako korisnik nije logiran i gdje sve to treba zalijepiti, vjerovatno negdje u index.php određene teme. Nadam se da to nije komplikovano i da ne tražim previše. Php mi nije jača strana :frowning:

Pa lijepo ti je napisao. Znaš valjda html/css?

Radi :bljesak: hvala, samo što meni treba promjena boje kad je posjetitelj na naslovnici i nije logiran, a ova naredba mijenja boju kad je posjetitelj na naslovnici i logiran.

Ja sam prbao nulu promijenit jedinicom ali nije to to, onda mi bude na naslovnici uvijek druga boja i kad sam online i ofline… :neznam:

[quote=“broz_x”]Radi :bljesak: hvala, samo što meni treba promjena boje kad je posjetitelj na naslovnici i nije logiran, a ova naredba mijenja boju kad je posjetitelj na naslovnici i logiran.

Ja sam prbao nulu promijenit jedinicom ali nije to to, onda mi bude na naslovnici uvijek druga boja i kad sam online i ofline… :neznam:[/quote]
Probaj ovako:

E to se traži :bljesak:! Hvala ti prijatelju, ovo mi je trebalo ko za glavu

Nema problema.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja