Pisem clanke za Amazon affiliate sajtove

Posto me je vec nekoliko vas kontaktiralo, odlucio sam se da dam oglas.

Pisem clanke namenjene za Amazon affiliate sajtove, okvirna cena je 10 dolara za 800 reci. Clanak obuhvata sve sto treba da sadrzi - karakteristike proizvoda, prednosti i mane, utisci kupaca. Za dodatna 5 dolara po clanku mogu da ubacim clanak, slike i affiliate link direktno na sajt. Za vecu kolicinu popust.

Za svaki dogovor, pitanje ili nedoumicu, kontaktirajte me.

Novogodisnji popust, vazi do 15. januara, 0.5 dolara za 100 reci, navali narode :slight_smile:

Možeš li mi poslati sample molim te?

I zanima me koliko dobro istražiš proizvod, da li gledaš samo Amazon reviews ili i na drugim sajtovima. Jer cena mi deluje previše niska za ozbiljniji research.

Poslat sample.
Pa citam o proizvodu i po forumima, trazim neka pozitivna i negativna iskustva po socijalnim mrezama, ne glorifikujem proizvod po svaku cenu. Naprimer, skoro sam pisao o jednom zenskom proizvodu, osuli su drvlje po njemu zato sto su neki kupci dobili zelen proizvod, a trebalo bi da bude braon, a ispostavilo se da je zelena boja proizvoda sasvim normalna usred reakcije na promenu temperature.

1 Like

Par saradnji ostvareno, pokrecem temu opet, cena za 500 reci je 5 dolara, minimum 2500 reci, placanje Paypalom.

Bump teme posto su me mnogi kontaktirali u vezi sa pisanjem clanaka, cena je 0.5 dolara za 100 reci, uslov je samo dugorocna saradnja i minimum 2 teksta na dan.

Placanje preko Paypal-a, jedan deo unapred.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey