Kao sto i naslov kaze pisemo najmanje 40 tekstova na srpskom za odobravanje za adsense, kao i pisanje tekstova sa engleskog na srpski tj.prevodjenje.
Video sam ovde da treba nekome pisanje tekstova na srpskom i prevodjenje na srpski ali sada ne mogu da nadjem taj topic.
Cena i detalji u PM.
Tekstove ne pisem ja tako da ce biti gramaticki dobro napisani jer pise devojka koja je osvojila prva tri mesta u Srbiji na takmicenju iz knjizevnosti.
Nadam se da neko ima sajtove i dugorocnoj saradnji.
Svi koji su me zadnjih nedelja kontaktirali u porukama sada mogu da pocnem da radim reklame i samo javno da napisem da ne radim test reklame tipa samo da proverim, nego radim reklame dok ne dogura dogovoreni i placeni broj prikaza ili poseta.
Znaci nema nista samo da proverim i da probam jer necu dzabe da dajem nekome 300k i li vise,manje poseta.
Ko pokusa prevaru objavicu javno na forumu.
Za sajt i odobravanje za adsense mogu dodatno da pomognem sto se tice i saveta ako bude trebalo.Cena bi bila 100e za 40 originalnih tekstova i dodatno ako neko hoce fotografije koje imam u arhivi i za koje imam sva autorska prava.
Ocekujem oko svega sto nudim dugorocnu saradnju sa svima koji to zele.Sa moje strane nece biti nikakvih prevara i muljanja, nego samo sto je dogovoreno tako ce i biti.
Druže to je jako malo novca, 80 feninga po tekstu. Puno više se cijeni autorski originalni tekst a pogotovo u ove svrhe gdje nekome razgrađuješ posao. Ja ne bi članka autorskog napisao ispod 5 eura pa kome je puno neka sjedne i vidi kako je teško.
Nisam ja odredio cenu,devojka zeli da pise tekstove za tu cenu otprilike,ko zeli da plati vise OK.
Tekstovi ce biti 100% originalni i autorski o bilo kojoj temi.
Mene interesuju tekstovi za nekoliko sajtova - različite tematike eCommerce, Vino, Saas etc
Pošalji mi primjer tekstova koje je radila
Tekstovi su na srpskom.Usavrsava englesku i nemacku gramatiku pa ce uskoro biti i na tim jezicima pravilno gramaticki.
Ovo su tekstovi za adsense (primer jednostavan tekst o prici o psu koji je spasio dete i sl.) a za te tematike aff, drop i sl. ide skuplja cena.
Poslacu sutra primer teksta a navedi neki proizvod u porukama.
Kako si ti izracunao 80 feninga po tekstu?
2.5e je po tekstu.
Ovo je za onoga ko pokrece sajt dobro kao i za onog ko pise tekst.Nisu ovo tekstovi za prodaju robe pa da budu napisani tako da kad covek procita da pozeli da kupi.
Vecina ne moze ili nece da napise 40 tekstova jer ih mrzi pa sam ponudio sve ovo.Plus imamo 80k fotografija koje pokrivaju velike evropske gradove i kako izgledaju i razne salone automobila i sve je slikano sopstvenim fotoaparatom.Na fotografijama ce biti napisan link sajta ili sta zeli ko bude kupovao fotografije (mora biti napisano bilo sta da bi se znalo da su te fotografije placene).
Sto se tice fb reklamiranja molio bi samo ozbiljne koji zele reklamu.
Cena za 1000 poseta sajtu ili sta treba iznosi 1e i placanje je unapred.
Reklama ide dok ne dostigne broj poseta.
Trenutno imamo previse posla i sa reklamiranjem i pisanjem tekstova pa cu se javiti svima u porukama od sledece nedelje.
Nemojte nista uplacivati unapred na paypal,devizni i li tekuci,zavisi od zemlje iz koje ste dok ne kazem da smo slobodni, jer ne znam kada cemo zavrsiti sadasnje, pa da ne bude uplatili smo a ne rade se reklame.
Trenutno smo zauzeti.
Dobio sam ekskluzivne video snimke i fotografije unutrasnjosti Interovog stadiona.U pitanju je bila turisticka poseta.Snimke imam iz Monte Karla i kockarnica,muzej BMV.-a…snimci su dobri za sajtove o turizmu ali i tematske.
Svaki vikend imam eksluzivne snimkes sa popularne evropske destinacije a radnim danima iz odredjenih evropskih gradova i njihove znamenitosti.
Sve su licni snimci od jedne osobe.
Ko hoce da se dogovaramo online preko web kamere poslacu mu poziv preko https://meet.google.com/qcw-tccr-qhx
Posaljite mi gmail u porukama.
Ukljucite web kameru da znam sa kim pricam.
Da se vise ne ponavljam kao papagaj, eto svaki dan posle 17h kontaktirajte me i ukljucim web preko meet opcije.
Mozes li mi se javiti u privatnim porukama ako jos stoji ponuda za pisanje tekstova
Da ova ponuda uvek stoji, jedino javicu kada bas ima mnogo posla pa pricekamo par dana, pored poziva preko meta,moze samo poziv ne mora veb ko nece,moze privatnim porukama ovde na forumu,moze i preko maila: [email protected] to je mail ne gmail.
Izvinjavam se unapred ako sam nekome zaboravio odgovoriti jer nisam znao da ce biti ovoliko poruka potraznje za tekstovima i reklamama.
Do ponedeljka cu svima odgovoriti i poslati probne clanke.
Trenutno ne mozemo da zapocnemo ni nove clanke ni reklamiranje,moram da ispostujem dogovorene.
Od ponedeljka cemo imati vise vremena.
Kada saljem sa [email protected] poruke odu u spam pa proverite spam poruke jer je mail ne gmail.
Danas smo ispostovali sve dogovorene clanke.
Uskoro cu napraviti gmail i pokrenuti sajt samo za temu pisanja,nisam znao da ima ovoliko mnogo zainteresovanih.
Kontaktirao sam pisce za nemaci i engleski.
Probni clanci nece imati do hiljadu reci nego mnogo manje.Probni clanci sluze samo da se vidi nacin pisanja.
Ne mogu da editiram nego samo da napisem da trenutno zaustavljamo dogovore za nove clanke jer su svi zauzeti a pored toga imaju i ispite pa moraju da uce.
Probni clanci su svi poslati i nece biti novih pisanja probnih clanaka.Uplaceni i dogovoreni clanci ce svi biti napisani.
Tek cemo mozda u maju moci opet da pocnemo sa probnim i novim clancima.
Ako ima pisaca koji nemaju posla, neka se jave pa da se dogovorimo oko saradnje.
Ova je tema automatski zatvorena 365 dana nakon zadnjeg odgovora. Novi odgovori više nisu dopušteni.