Pitanja oko amazon affiliate sajta


#1473

Hvala na preporuci. Budem ih checkirala.


#1474

Zar vam nije greota dati 150 dolara na link? Za 3-4 linka bukvalno možeš kupiti toliko članaka da napraviš sajt. Ja se ne mogu oduprijet utisku da je to puno para za link. I što je najgore taj link lako moguće ništa napravit neće, da napravi nešta moraju i linkovi i drugi parametri biti dobri tj bolji od konkurencije (valjda).


#1475

A razmišljam da vrijedi probat pošto mi užasno sporo raste promet s Googla, a mislim da jedino šta mi fali trenutno su backlinkovi koje mi je najveća tlaka gradit sama :smiley:


#1476

dobiti kvalitetan backlink sa high authority stranice, kao što je the verge, cnn itd… nije poanta samo dobiti backlink od njih, nego je poanta ta da će mnoge druge web stranice napisati članak na istu tematiku i u source staviti njihov site, a dosta njih će staviti i vaš url u članak. tako da sa jednim backlinkom od high authority stranice, možete dobiti puno puno više još backlinkova od drugih. barem je tako bilo u mojem slučaju. jednom prilikom the verge je napisao članak i stavio source moju stranicu, nakon toga dobio sam još cca 30 backlinkova sa različitih high authority stranica. win win kombinacija

p.s. - ja nisam kupio backlink, nego je the verge samoinicijativno saznao za moj članak i napisao svoj na istu tematiku.


#1477

A taj sto je pisao clanak na verge te nije sigurno nasao na petoj strani gugla kad je trazio informacije. Linkovi prirodno dolaze ako pruzas dobre informacije, ali jos vaznije od toga je da si na dobroj poziciji.


#1478

tako je. vjerujem da je pročitao moju objavu na Twitteru.


#1479

Amazonci, kako ide kod vas? Meni nov sajt stoji vec 2 meseca i ne mrda. 10 impresija dnevno u WMTu i tjt. Nemam pojma koj mu je…

Malo istrazujem i odem na 10beast sajt pa ga provukoh kroz Ahrefs da vidim kako je gradio anchore i videh da su pokusavali sa adult anchorima da da ga obore ali bezuspesno. E sad je meni tu interesantno, kako npr ja kad odradim jeftine PBN linkove popijem ban, a kod ovog sajta stoji i ne mrda, cak i raste poseta.


#1480

pa ti napadi na sajt uglavnom krenu kad je već sajt poznat i kad drži renking dobar i kad ima autoritet ili kako se već to zove kad te gugl zavolio. niko ne napada sajtove na 60oj poziciji. i onda gugl vjerovatno zna da šta god je od linkova urađeno da je uradio onaj što rukovodi sajtom. nemaš ništa što bi te odbranilo od negativnosti, 10 beasts ima vjerovatno jake linkove, zadržavanje na stranici i sl. stvari koje ga štite od ovakvih linkova. ona dva lika iz income school svoje sajtove dijele na youtube i otvoreno pokazuju koji su ti sajtovi koje imaju, ali nove sajtove nikad ne govore dok ne prođe određeni period i dobiju vjerovatno pozitivne signale koje ih mogu sačuvati od negativnih signala.


#1481

koji je tvoj site, pa da ga zbombardiram sa backlinovima :smiley:

nikad neznaš s googleom


#1482

Ima li ko da radi amazon affiliate sajtove bez fokusa na beklinkove i da mu ide bar solidno?


#1483

Mozda sam ja taj,ovisi koliko je solidno oko 100 $ mjesecno.


#1484

zavisi koliko je vremena potrošeno na sajt, ako nije previše vremena to je solidno, ako je solidno vremena potrošeno onda nije solidno.


#1485

Dobro je to, čestitam Mrgoode. :handshake: :blush:
Napiši molim te, tih otprilike $100 na koliko je to unikatne posjete mjesečno? :thinking:
Sve govorimo o aproksimativnim ciframa, jasno je. :o:


#1486

To je na cca 120 uv na dan,znaci mjesecno oko 3500 uv


#1487

Jel te mrzi više reći malo o sajtu npr koliko ima članaka, koliko si radio na njemu, ima li kakvih beklinkova, kakav tip članaka ti donosi posjetu i sl stvari


#1488

Sajt ima oko 70 clanaka, najvise donose posjetu review clanci mada ima i tips&tricks clanaka,razni savjeti itd. Ima nekih backlinkova koje sam ja radio ali to je nesto sitno,sa foruma,iz komentara i sl. Konkurencija je zestoka u ovoj tematici pa je zato tako mala posjeta, a nisam htio ulagati stotine dolara po jednom backlinku. Trenutno posjeta ima tendenciju rasta prema 150 uv na dan. U 12 mj. zarada je bila 260 $ ali to nije mjerilo.


#1489

neću vala ni ja pa taman propao. meni je to previše, svaka čast svakome kome nije. što je najgore ni link od 100 dolara uglavnom nije nešta posebno. da sam ja ubijeđen da će donijet nešta pa da pazarim no vala nisam siguran. ti si spominjao da krećeš sa novim sajtom. jesi li ga pokrenuo?

ja imam 6 amz aff sajtova ni jedan ne prebacuje 100uv dnevno. doduše uglavnom malo sadržaja imaju, sem ovog jednog, u koji nade sam bacio, a on je iz oktobra, pa će valjda nadoć


#1490

Napravio sam ja novi sajt,zasada ima nesto keyworda tek u top 100,al krenut ce to,nije neka konkurencija.


#1491

Misljenje o https://www.ineedarticles.com/ ? Da li je neko kupovao clanke ovdje i kakvi su?


#1492

Koliko je to malo sadrzaja?

usput za sve
Jel se isplati kretati u amazon aff siteove danas?