Pitanja u vezi adwordsa

Do sada nikada nisam koristio adwords pa imam neka početnička pitanja.
Nešto mi nije jasno, znaći kreirao sam kampanju, postavio maksimanu cijenu klika i koliko u danu mogu potršiti para, to je ok, ali nigdje me nije pitalo koliko novaca ću dignuti na adwords a došla je opcija za plačanje.

Jel to znaći da kad unesem podatke o kreditnoj kartici da će oni skidati klik po klik sa moje kartice ili odjenom sve kad završi kampanja? Jel postoji negdje opcija da ja sam dignem tamo npr 500kn i onda da mi to stoji na raspolaganju?

Naravno da možeš odabrati i način plaćanja, kada budeš ‘pri dnu’, pošalju ti email, obavijeste te da dodaš još novčića :smile: (manuelno) A ako odabereš automatski onda oni sami skidaju kako si podesio.

https://support.google.com/adwords/answer/2375432

Nisam puno čitao, ali znam da neke države ne mogu podesiti manuelno ili automatski, zavisi. Pročitaj više na linku iznad, nego da ti neko treći govori kako šta.

Hvala, skužio sam sve, uploadao 70kn koliko je minimum i napravio 2 kampanje i sad ne znam kako da ih pokrenem. Probao sam upisati pojmove u google i nisam ih pronašao iako piše da je Enabled, znaći kampanje se ne vrte. Sigurno treba još nešto kliknuti da bi se kampanja pokrenula pa ako netko zna gdje i što bio bih zahvalan.

Jesi dodao ključne riječi i kreirao oglasne jedinice u kampanjama?

Jesam, evo vidim da je sad proradila kampanja.

Koliko ključnih riječi imaš? Ciljaš cijeli svijet, pojest će ti cijeli buđet u dva dana…
Dodaj gore još 35 (70) kuna i voucher da dobiješ free 400 kn za oglašavanje.
Ako nemaš voucher, javi se.
LP


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey