Pitanje Moneybookers (Skrill)

Pozdrav,
Imam pitanje oko moneybookersa, imam 10 eura koliko je i potrebno za podizanje novaca, sad me zanima na koji račun ja mogu podići taj novac, dali baš mora biti devizni ili može biti i tekući račun u kunama, mislim pokušao sam dodati račun i bez problema sam dodao taj tekući, sad ako pokušam podignut vjerovatno će mi proći i samo u banci uzet neki postotak za konvertiranje EUR-HRK. Zanima me dali je netko pokušao slično?

Ako ne uspiješ imaš jednostavno rješenje da prebaciš na online račun na supersport.hr i onda tamo imaš opciju da saldo prebaciš na tekući ili digneš u kladinici novac , prije toga moraš staviti na jedan par :), tako sam ja rješio svoj problem jedanput.

Ja dižem novce sa mb bez problema, povezani tekući u pbz. Jedino gdje gubiš je na konverziji iz valute u kojoj ti je mb i kune u banci. Ako si se odlučio na devizni u nekoj valuti neka ti bude mb u istoj valuti.

E to me zanimalo, meni je MB u eurima, a tekući u kunama, znao sam da cu izgubit na konverziji iz EUR u KN. Samo me zanimalo dali je moguće i dali je netko probao, pa vidim da jeste i da ide…

Vidim da je stara tema, ali možda nekog zanima da se može sa Skrilla i PayPala isplatiti novce na Payoneer karticu?
Ako nekom treba pomoc kako nek se javi tu…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja