Pitanje vezano uz Fb IA i Facebook stranicu, još jedna neuspješna prijava

Pozdrav
Čitam vas već dugo ali tek sad postam jer mi je potrebna pomoć.
Pokušavam se prijaviti za IA ali mi javlja da imam premalo posjeta na webstranici…pa me zanima koliko je potrebno da sajt ima posjeta na mjesečnoj razini? Istina tek sam se zadnji 15 dana angažirala da povećam broj posjeta i porastao je za preko 500% do tad sam vodila stranicu čisto iz osobne razoneode (Pisac sam bavim se pisanjem priča,proze,romana…)
Drugo pitanje: Nedavno sam od priajteljice kupila stranicu, morala sam čekati 7 dana da promjenim ime i korisničko ime, nakon promjene pokušala sam ju spojiti sa svojom stranicom ali mi javlja da je već netko podnio zahtijev za spajanje, što ,naravno,nije točno, pa me zanima da li mora proći određeni vremenski period kako bi mogla spojiti stranice ili je u pitanju neka greška?
Hvala

Ima li tko da bi mi pomogao?

Strpljenja Vivien, strpljenja. :blush:
U međuvremenu čitaj Forum, ima mnoštvo istih ili sličnih topica, tvoji supatnici kukaju, možeš nešto i naučiti. :blush:

Ontopic: vrlo je moguć i Facebook ban. :smile: :o:

Pročitala sam masu toga ali nigdje nisam našla podatak o tome koliki treba biti promet na blogu da te prihvate kao ni ovo o spajanju stranica.

Spanjanje stranica je nepozeljna radnja i uglavnom je FB smatra kao manipulaciju i takve stranice jako cesto budu banovane.
Sto se tice prometa, to nigde neces ni da procitas. Zvanican podatak nigde ne postoji vec je postoje samo razna nagadjanja.

1 Like

Poslje promjene imena treba cekati 7 dana kako bi mogla predati zahtjev za merge.

1 Like

Hvala…Onda mi je sigurnije da ih vodim odvojeno

Hvala na odgovoru…sačekat ću onda tih 7 dana pa ću razmisliti da li da ih spojim ili vodim odvojeno