Pitanje za vlasnike phpBB foruma, gdje se uključi autorizacija novih korisnika

Imam probleme sa spamerima i ne želim se s njima navlačiti sa raznim zaštitama pa bi aktivirao opciju da nijedan novi korisnik nije aktivan dok ga ja ne potvrdim. Tražim po opcijama no nisam našao gdje se to podešava.
Imao sam to na jednom forumu prije desetak godina no davno je to bilo…
Može pomoć ?

Hvala…

Nisi naveo koji je forum 2 ili 3 i kakva je vrsta pristupnika spama
Ja sam na phpBB2x koristio opciju potvrde

Pa u postavkama registracije. Stavit aktivaciju od strane Administratora.

Evo da ponovim još jednom što trebam, no najprijeda do ponovim što NE TREBAM.

Dakle, NE TREBAM nikakvu softwersku zaštitu jer sam već umoran od nadmudrivanja sa spamerima. Dakle nemam više živaca sa raznim dodacima tipa RAC MOD i sličnima koje kad tad haknu pa opet zakrpa pa novi mod pa zakrpa za novi mod i tako godinama…

Znači želim uključiti da je kod registracije potrebna aktivacija administratora a ne mogu naći to nigdje u phpBB verzija 3.
Znači zanima me GDJE, DE, ĐE, KJE, KADI, WHERE, OÙ, WO…se to nalazi a ne zanima me da ja to moram uključiti jer sam to u samom upitu napisao da to želim uključiti ali ne vidim nigdje tu opciju u phpBB 3.
Znači, već odprije znam da to treba uključiti, i ne pitam da li to moram uključiti ili ne, nego gdje se ta opcija nalazi.

Znači neznam gdje se uključi opcija da svakog novog korisnika moram potvrditi pa bi molio ako mi tko može reći gdje. Pod “gdje” mislim da mi se objasni točno gdje se ta opcij nalazi a ne da mi se kaže da uključim tu opciju jer sam u samom pitanju dao do znanja da mi je to jedini cilj i namjera.

Znači razne softwerske opcije mi sopameri kad tad probiju pa opet Jovo nanovo…

Zna li netko gdje se uključi opcija da nitko od novih članova ne može postati dok ga ja ne potvrdim, u phpBB verzija 3.0.12 ?

Hvala na odgovorima.

User Registration Settings => Account Activation
Klikni na ‘drop down menu’ i izaberi “By Admin”

E pa to ja pitam !!!

Čudo od phpBB-a ima milijun opcija u administraciji i nikako naći…
To je jedan od onih slučajeva kada ti je nešto pred nosom a ne vidiš od bezbroj podataka, pa i kad vidiš ne vidiš…

Hvala ti Ivanvk na pomoći, hvala i ostalima koji su pokušali pomoći bez obzira što nisu uspjeli, cijenim vašu namjeru i uloženi trud !