Plaćam privatne instrukcije iz područja: održavanje VPS servera (100kn/sat)

Pozdrav,

Potraga za VPS serverom me jednostavno prisilila na ovaj potez.
Nemam pojma o tome, ali čini mi se previše davati 300kn/mj za održavanje servera…koji bi bez te cifre postali brutalno cijenovno prihvatljiviji.

Inače sam samouk, tj. googleov učenik …ali ovdje se radi o dosta ozbiljnoj stvari i nebi htio nešto propustiti ili zeznut.
Iz tog razloga ću prvo plaćat managing hosting provideru (sigurno je sigurno), ali bi paralelno htio svladati to gradivo i preuzeti tu ulogu.

Privatne instrukcije ne moraju biti nužno face2face, dovoljno bi mi bilo da imam nekoga tko dobro razumije materiju i tko bi davao smjernice što i gdje čitat, te mi bio na raspolaganju da ga priupitam što god mi nebude jasno. (Pošto engleski razumijem taman toliko da nakon pročitanog imam koju nejasnoću više nego prije! xd )

U ovom drugom slučaju moja ponuda cijene je ovakva: Osoba da mi je na raspolaganju mjesec dana za 500kn. Ja vjerovatno neću daviti više od jedan dva maila dnevno i zapravo samostalno ću proučavati po njegovim smjernicama. Ponude šaljite na PM ili [email protected]
Naravno, želim da osobe koje se jave da imaju i neko pokriće zašto misle da me mogu dovoljno naučiti. Ne tražim osobe sa certifikatom…ali svejedno neko iskustvo očekujem.
Ako sam ponudio premalo, tražite koliko mislite da vaše znanje vrijedi …pa kud puklo da puklo.

Lijep pozdrav!

Svako ko nudi vps će davati i podršku koju možeš pitat šta god poželiš, a za odgovor znaš da je stručan.

Ma je da, sada ces ih ti pitati kako da podesim ovo ili ono, kako da konfiguriram php settinge, kako apache itd pa ce ti oni odgovarati. Nema sanse, mozes forume i slicno koristit, ako je host dobar i ima dobar community dobit ces dobre odgovore ali neces od supporta.

Nemam vps tako da si možda upravu. Za klasični shared hosting sve pomažu, čak i ako ne znaš da kontektuješ neki cms na bazu oni to urade za tebe.

Shared ti prakticki ne treba support, moze se sve rijesit sa FAQ jer postoje ogranicene opcije i sve se rijesava po spranci. Vps je server sa praktickim svim linux mogucnostima a to je sasvim druga prica.

Kupi si Full Menagment VPS Server i gotovo.
Ili kupis VPS sa preinstaliranim CPanelom.

Evo jedne preporuke.

Oti tvoji sa preporukom jako jako skupi za danasnje vrijeme. Preporucujem kod stranih radi jeftinoce nasi su jos uvjek jako skupi u cjenama.

Pa googlao sam dosta…bilo ih je dosta u užem izboru. Uglavnom u americi sam susretao puno češće full managed VPS sa pristupačnim cjenama…i uspjevao sam izgooglavat pozitivne recenzije o providerima koje sam promatrao, jer bez toga nitko nije ulazio u uži izbor.

Nakon trodnevne potrage, konačnu odluku pronađem pomoću ovog foruma :). Neka stara tema gdje su se spominjali serveri upravo od ovog foruma. Cijena pristupačna, dobre karatkeristike i full managed, a serveri ipak nisu preko bare. IceBlueHost | Premium Quality Hosting Solutions in Europe and the US


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact