ne ne, meni radi i dalje update samo sto nemam nikakvih problema sada. znaci odradi svoje i onda cekam sledeci sve sam resio podesavanjem u windowsu bez dodatnog instaliranja ikakvog softwera. takodje sam mislio da dodje do neke vrste opterecenja medjutim kod mene nije to slucaj kako se na kraju ispostavilo. znaci i sada ukljucim i renderovanje cak neko medjutim nema BSOD. Znaci pauziranje moze da ti bude privremeno resenje ali je mene kopkalo da resim i da imam update i dalje
mislim da sam nasao resenje koje sam ja primenio. ostavicu link
https://support.microsoft.com/en-gb/topic/kb5042320-windows-recovery-environment-update-for-windows-10-version-21h2-and-22h2-january-9-2024-f5784a62-2b82-4522-b5b2-c31b67049526
Zna li ko šta bi ovo moglo da bude?
Pc je iz 2016 a ssd now sa win 11 i nakon par dana normalnog rada izbaci ovo…
Uz taj ssd imao sam i stari ssd sa win 10 i on radi normalno…
Jel sukob generacija ili je hardware zaostao? Ako je kako onda ide 10ak dana normalno i onda odjednom hop (dva puta probao i isti slučaj)
Čitam ovih dana da novi WIN 11 update radi probleme sa SSD-ima. Moguće da si naletio na tako nešto.
Drugi lap top ponovo plavi ekran …pa ovi vise nisu normalni ,
da li je neko imao ovo
vrti ga u krug bez resenja ,
Nemoj mi ništa govorit, i meni je onaj Windows update na pauzi i bilo je odlično neko vrijeme, do jučer.
Nemoj sad Brane kupovat odma novi laptop nego stani ovdje pa ćemo riješit nekako. Valjda.
Izgleda da se to poklapa s ugradnjom SSD-a?
Možda je greška tamo? Na driveru?
Ma necu sada kupovati novi hahhaa , nego cu sada da ucim kada do sada nisam , udjem u bios pobrisem sve , i instaliram novi hahaha butujem kako pise ,posto o tome nemam pojma sada par dana citam po netu kako se to radi ,ali od milion naslova nigde nema lepo napisano ,
Dakle udjes u bios sa F2 ,odes tamo odes vamo stisnes ono i gotovo , 3 4 poteza, Jos nisam naleteo na valjan prost tutorijal …
Imam onaj prvi sa plavim ekranom ,imam sada ovaj drugi ,i imam jedan stari sa 7, valjda cu od tri nauciti kako ih ponovo podici hahahah
Na što misliš pobrišeš, Windowse ili SSD driver? Ono prvo je to što želim izbjeći, nove Win.
Nego Brane, kako je kod tebe, jesi li sad na tom laptopu? Ja jesam, na kompu i to sad radi odlično. Dok ga ne pukne.
Radi mi one BSOD-ove ili slične stvari pri pokretanju. To je ono kao nekada. Nostalgija.
Sjeti’će se iskusniji, da ne kažem stariji Forumaši.
ne ovo je novi sto sam kupio , ona dva sa plavim ekranima stoje ugasena dok ne naucim da ih srusim i instaliram ponovo …uglavnom meni sto treba mailovi lozinke od sajtova i hostinga to imam na USB…
Tako da u sustini kada kupim novi lap top jedan dan mi treba da sve podesim poskidam pretrazivace ,skype viber i pici dalje …
al me nervira kada ovako brzo zaredom dva crknu , obicno 3 ,4 godine radim na jednom ,
Djaba ćeš ih rušiti i instalirati ponovo ako je oštećen HDD ili sdd…