Plavi ekran na Lenovo laptopu

ne ne, meni radi i dalje update samo sto nemam nikakvih problema sada. znaci odradi svoje i onda cekam sledeci :slight_smile: sve sam resio podesavanjem u windowsu bez dodatnog instaliranja ikakvog softwera. takodje sam mislio da dodje do neke vrste opterecenja medjutim kod mene nije to slucaj kako se na kraju ispostavilo. znaci i sada ukljucim i renderovanje cak neko medjutim nema BSOD. Znaci pauziranje moze da ti bude privremeno resenje ali je mene kopkalo da resim i da imam update i dalje :slight_smile:

mislim da sam nasao resenje koje sam ja primenio. ostavicu link
https://support.microsoft.com/en-gb/topic/kb5042320-windows-recovery-environment-update-for-windows-10-version-21h2-and-22h2-january-9-2024-f5784a62-2b82-4522-b5b2-c31b67049526

Zna li ko šta bi ovo moglo da bude?
Pc je iz 2016 a ssd now sa win 11 i nakon par dana normalnog rada izbaci ovo…
Uz taj ssd imao sam i stari ssd sa win 10 i on radi normalno…
Jel sukob generacija :rofl: ili je hardware zaostao? Ako je kako onda ide 10ak dana normalno i onda odjednom hop (dva puta probao i isti slučaj)

Čitam ovih dana da novi WIN 11 update radi probleme sa SSD-ima. Moguće da si naletio na tako nešto.

Drugi lap top ponovo plavi ekran …pa ovi vise nisu normalni ,

da li je neko imao ovo

vrti ga u krug bez resenja ,

Nemoj mi ništa govorit, i meni je onaj Windows update na pauzi i bilo je odlično neko vrijeme, do jučer. :neutral_face:
Nemoj sad Brane kupovat odma novi laptop nego stani ovdje pa ćemo riješit nekako. Valjda. :grin:

Izgleda da se to poklapa s ugradnjom SSD-a? :face_with_raised_eyebrow:
Možda je greška tamo? Na driveru? :o:

1 Like

Ma necu sada kupovati novi hahhaa , nego cu sada da ucim kada do sada nisam , udjem u bios pobrisem sve , i instaliram novi hahaha butujem kako pise ,posto o tome nemam pojma sada par dana citam po netu kako se to radi ,ali od milion naslova nigde nema lepo napisano ,

Dakle udjes u bios sa F2 ,odes tamo odes vamo stisnes ono i gotovo , 3 4 poteza, Jos nisam naleteo na valjan prost tutorijal …

Imam onaj prvi sa plavim ekranom ,imam sada ovaj drugi ,i imam jedan stari sa 7, valjda cu od tri nauciti kako ih ponovo podici hahahah

1 Like

Na što misliš pobrišeš, Windowse ili SSD driver? Ono prvo je to što želim izbjeći, nove Win. :wink:
Nego Brane, kako je kod tebe, jesi li sad na tom laptopu? Ja jesam, na kompu i to sad radi odlično. :grinning: Dok ga ne pukne. :yum:

Radi mi one BSOD-ove ili slične stvari pri pokretanju. To je ono kao nekada. Nostalgija. :smiling_face_with_tear:
Sjeti’će se iskusniji, da ne kažem stariji Forumaši. :blush: :o:

ne ovo je novi sto sam kupio , ona dva sa plavim ekranima stoje ugasena dok ne naucim da ih srusim i instaliram ponovo …uglavnom meni sto treba mailovi lozinke od sajtova i hostinga to imam na USB…
Tako da u sustini kada kupim novi lap top jedan dan mi treba da sve podesim poskidam pretrazivace ,skype viber i pici dalje …
al me nervira kada ovako brzo zaredom dva crknu , obicno 3 ,4 godine radim na jednom ,

Djaba ćeš ih rušiti i instalirati ponovo ako je oštećen HDD ili sdd…