Pogreške indexiranja nakon redizajna

Radi se o stranici
http://www.duo-stepbystep.com

Napravio sam redizajn weba pokušavajući što manje mjenjati sadržaj i linkove jer je stranica vrlo dobro pozicionirana na željene pojmove.
I za sada je još uvijek sve u redu što se pozicioniranja i posjete tiče ali me brine jedna stvar. U webmaster tools prikazuje pogreške kod indexiranja. Preciznije, veli da je Nedostupno 16 url-ova, i da “Datoteka robots.txt nije dostupna”. Broj neindexiranih stranica je rastao do prije dva dana i sada mi se čini da je tu stalo. Izmjenu weba sam radio oko 14. 04. botovi dolaze i vidim po rezultatima pretrage da su već neki novi sadržaji vidljivi (nešto novog materijala sam dodao na stari postojeći).

Pretražio sam googlov Help forum ali nisam baš pametniji. Probao sam s robots datotekom dopustiti pristup, ali sam je nakon dan, dva maknuo jer mi se čini da ona nema smisla u ovoj situaciji. Jedino što mislim da sam zeznuo je činjenica da sam prvih tjedan dana imao . JBG-a C/P sa stare stranice me zeznuo. Da li odbijanje spidera može biti zbog nepostojanja contenta index ? Sada je to izmjenjeno u .

Pitanje za znalce, da li postoji mogućnost da ovaj problem s vremenom rezultira lošijom pozicijom na googlu? Ili samo trebam čekati da prođe još vremena da google odradi svoj dio posla?

Sorry na podužem postu. :uaa:

Kakvog to smisla ima?
Misliš da Google ne zna da treba indeksirati stranice i slijediti linkove ako mu ti ne kažeš?

Nema smisla, sada i ja to znam. Ali kad sam već pogriješio (ako jesam??) u startu, ovo sada ne može štetit.

[quote=“steper”]Jedino što mislim da sam zeznuo je činjenica da sam prvih tjedan dana imao . JBG-a C/P sa stare stranice me zeznuo. Da li odbijanje spidera može biti zbog nepostojanja contenta index ? Sada je to izmjenjeno u .
[/quote]


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja