Pokrenuo sam svoj instagram i imam nekoliko pitanja

Upravo sam pokrenuo svoj instagram prvi puta i stavio dvije objave. Odmah sam dobio neke lajkove i komenate ispod, izgleda kao spam a možda je i način promocije Screenshot by Lightshot

Molim iskusnije kako ovo funkcionira. Ja njima pošaljem sliku iz objave u privatnoj poruci, što onda oni rade sa njoj, objave je na svom profilu? Dali me u tom slučaju tagiraju i može li se tako dobiti pretplatnike? Da ih poslušam ili ne?

Najbolje da probaš i vidiš o čemu se radi :slight_smile: Najgore što se može desiti jeste da te ne taguju ili da dobiješ nekoliko lajkova od botova.

Na taj nacin vrse promociju svojih profila kod tebe, verovatno neces da dobijes nikakav odgovor ako ima posaljes poruku.

Imao sam slicnu situaciju. Kolko sam skontao to je njima kao neki nacin promocije. Jednom sam cak i bio kontaktirao takvu stranicu i evo sta su mi odgovorili

Kolko sam skontao oni ti kao reklamiraju fotografiju a za uzvrat im platis tako da…

2 Likeova

Otvorio sam nekoliko ovih profila, vidim ima budala koji su platili da se reklamiraju. Kako god, Indijci trljaju ruke jer biznis funkcioniše :sweat_smile:

1 Like

Kasniš, kao i ja, trebao si preskočiti IG i odmah Tik-Tok otvoriti :slight_smile:

Otvorio sam i TikTok, ali teže mi je video kreirat nego slike.