pomoć molim

Može li mi tko pomoć? Na mozilli firefox se mi je stalno pojavljivalo neka da ažuriram na novu verziju. Usred ažuriranja nestalo struje, firefox mi ne radi više ali to mi nije problem instalirao bih ga opet, ono što mene muči (HELP) gdje se nalaze bookmarked datoteke/stranice?? To bih morao neako spasiti, spremio sam si tijekom vremena jako puno stranica (bookmarkirao) i moram ih nekako dobit nazad a ne znam gdje se nalaze?
Ima li neka dobra duša za savjet.

[quote=“alanalan”]Može li mi tko pomoć? Na mozilli firefox se mi je stalno pojavljivalo neka da ažuriram na novu verziju. Usred ažuriranja nestalo struje, firefox mi ne radi više ali to mi nije problem instalirao bih ga opet, ono što mene muči (HELP) gdje se nalaze bookmarked datoteke/stranice?? To bih morao neako spasiti, spremio sam si tijekom vremena jako puno stranica (bookmarkirao) i moram ih nekako dobit nazad a ne znam gdje se nalaze?
Ima li neka dobra duša za savjet.[/quote]

c:\Documents and Settings\tvojusername\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\npr.03fn4fwh.default\

File se zove bookmarks.html

[quote=“trnac”]c:\Documents and Settings\tvojusername\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\npr.03fn4fwh.default\

File se zove bookmarks.html


[/quote]

ja sam imao staru mozillu.
kod mene to izgleda ovako:
programske datoteke/mozilla firefox/defoults/profile

e sad pitanje… ako instaliram novu mozillu i samo u nju prekopiram datoteku bookmarks.html jel će mi se pojavit moji bookmarki? ili ću ih izgubiti? možda moram još nešto napraviti?

Pojavit će se.

ok instalirao novu mozillu. pokupio mi je bookmarke, tako da sve ok

hvala
još jedno pitanje oko korištenja mozille, kako postignem da mi bookmarke prikaže sve zabilježene stranice (kao što je to moguće na exploreru) jer meni kad stisnem na “favoriti” izbaci prozor na kome onda imam prikazanih nekih desetak favorita, a ja bih volio da odmah vidim sve.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja