Pozdrav kolege,
Dogodila mi se jedna neocekivana situacija… Zanima me Vase misljenje i savjet sta napraviti…
Kod Hostgatora sam zakupio unlimited hosting kako bi bezbrizno prebacio sve svoje stranice na jedan hosting…
http://www.hostgator.com/shared
Kako bi mi istjecao najam na ostalim hostinzima tako bi ja prebacivao stranice na Hostgator…
Zadnja dva sajta sta sam prebacio su bili dosta velika. Zajedno imaju oko 2GB ali sadrze oko 600.000 malih fajlova.
Nakon par dana dobijam mail gdje mi javljaju da nesmijem imati više od 50.000 fajlova… wtf ?! zar je to unlimit
Sta sada na napravim?! Skupo sam platio unlimit hosting koji nije unlimit…
Evo maila koji su mi poslali:
Greetings,
Thank you for taking the time to contact Hostgator.
Upon inspection this account’s aggregate inode usage is still over 1 million total inodes. Consequently, we have implemented an inode quota on this account that is 5000 inodes greater than the account’s current total (1189119). This will give you time to work to resolve this issue, however be advised that if the account continues to grow in excess of the quota that has been set, it could result in site outages or an inability to receive email.
Note that if you are unable to purge any additional inodes, you have a few options:
- You can move a number of sites into another shared package.
- You can upgrade to reseller hosting and split your sites across
multiple accounts.
- You can upgrade to dedicated server hosting.
Should you have any further questions or concerns, please do not hesitate to let us know.
Koja prevara… neznam zasto se zovu unlimited…
ima netko neku ideju, a da nije skupa ??