Pomoć oko literature za završni rad

Pozdrav svima.
Htio bih pitati za pomoć oko prikupljanja literature za završni rad. Naime tema je malo zeznuta, a pošto sam napokon riješio sve ispite sad mi smo preostaje završni, pa bih se htio s time malo požuriti da mogu početi raditi sa novim zvanjem :D.

Uglavnom, još nisam ni sam pretjerano tražio literaturu, ali kao što rekoh malo sam u žurbi pa ću odmah i pitati ovdje u slučaju ako ima nekog tko je upoznat s time, dok ja u međuvremenu minam podatke.

Tema je: Osiguranja resursa za IT usluge ( IT Service Sourcing )

Upute: “U okviru rada pristupnik mora obraditi područje osiguranje resursa za IT usluge, u kontekstu upravljanja IT uslugama te posebno u kontekstu ITIL-a. Pristupnik treba opisati osnovne koncepte, strategije, organizaciju i metode osiguranja i upravljanja resursima, te povezanost s ostalim područjima upravljanja IT uslugama.”

Najgore mi je što ni sam ne znam od čega točno početi (malo sam se za*ebo kod izbora tema, pa mi je samo to ostalo xD), mogo sam uzet nešto vezano uz web, pa bih bio gotov u tjedan dana -.-, al jbg tko prvi njegovo…

Uglavnom, bio bih zahvalan za bilo kakve informacije vezane uz temu :).

Kad već ne znaš od čega početi, počni od wikipedije i izvora navedenih na wikipediji (references), pa dalje gdje te odvede.


Hvala, pretpostavljam da je wiki ipak najbolji start, doduše nije mi palo na pamet gledat njihove reference xD, ty za prijedlog