Pomoć oko odabira WP teme

Imam dobru domenu za sajt sa zanimljivostima, nešto poput http://diply.com/ samo jednostavnije i malo drugačije teme.

Uglavnom trebalo bi se sastojati od malih priča u kojima bi bilie uglavnom slike tekst ili video.

Može li mi netko preporučiti temu za WP koja bi se dobro uklopila. Uglavnom radim sa WP frameworkom i nisu mi poznate teme ali siguran sam da ovdje ima korisnika koji su ih istestirali podosta, pa ako je netko voljan baciti preporuku!

koji wp framework?
Ako zelis cherryframework ja ti mogu postavit/prodat bilo koju sa http://www.crocoblock.com/wordpress-themes/ , ja sam njihov clan. Cijena prava sitnica, 10$.

Pa inače headway jer je najbrži bio kada sam provjeravao. Nisam mislio kupovati framework za ovu stranicu nego koristiti neku dobru temu. Pošto je taj cherryframework?

I ima li koja dobra tema za tu svrhu što sam napisao?

A neznam to mi zvuci kao magazin tema. http://www.crocoblock.com/wordpress-themes/#!magazine_page-1 nesto tipa ovog. Ovdje je home page poptpuno customiziran. Znaci moze se podesiti kako hoces.

Cherryframework je badava, a ovi crockoblock rade teme u njima i ja kupio godisnju pretplatu na njih jer sam mislio ljudima radit WP stranice ali nemam ni vremena, a ni ponude nema neke.

P.S. da me ne napadaju da radim na crno, ja sma mislio otvoriti i firmu, ali kad sam se sve raspitao vidio sam da nema racunice pa radje ne readim nista, radim samo sebi.

ok javim se na private