Pozdrav, potrebna mi je pomoc oko placanja domene sa paypal,posto trenutno nemam pristup. Placam uslugu
pa zar nisi rjesio pre par dana
Jesam taj,ovaj je drugi,primaju samo PayPal,a nemam
@televizijapresenta
Molim admina da suspenduje korisnika, nakon 2 uplate nije se vise javljao na poruke. Pa sam poslao institucijama za prevaru na internetu, da ne bi doslo do jos nekoga
Ja ne znam zašto ne otvoriš PayPal nalog i rešiš (svoj) problem.Otvaranje naloga nije komplikovano jedino ako nemaš devizni račun , pa moraš tako.A i tako, ne verujem, da nemaš nekog prijatelja, rodbinu koji ima otvoren devizni račun. A ne ovde, da moljakaš po forumu ko će da ti plati tvoje račune.Što je jako čudno.
Što se tiče ovog drugog prljav veš ne iznosiš javno na forumu nego obavestiš admina foruma ili onoga ko ti je dužan. Pa pokušaš tog nekog ko ti je dužan da ga kontaktiraš više puta, sačekaš neki određeni period ili se pokušaš na bilo kakav način dogovoriš.
Tek ako vidiš da ne ide onda obaveštavaš već …koga hoćeš. Ovo što si napisao jako je neodgovorno i nezrelo ovako javno iznositi optužbe.
Hvala na savetu i na pomoci. Nisam u mogućnosti da koristim PayPal. Da sam znao da se ne moze ne bih ni pitao. Zivim u drugoj državi i radim,nisam u svojoj. Generalno ne molim nikog,ziveo sam na ulici, nisam nikog zvao, sad mi je trebalo .Ne znam ko je Admin pa da mogu da tagujem. Pa vidim da ne osoba videla poruke i ne odgovara vise.
@steelmaiden valjda je još moderator
@insha jesi riješio?
Ne jos cekam, samo nemam vise novaca do plate, 12.05. zadnje pare sam poslao coveku