Pomoć oko prebacivanja weba sa jednog hostinga na drugi

Zdravo svima.

Kupio sam novi hosting i na njemu kreirao bazu podataka i sa starog importovao na nju, promjenio sam u wp config podatke, unio od nove baze. Uploadovao fileove u public_html? Da li trebam jos nesto odraditi prije promjene nameservera?

I da na starom hostu imam 10-tak novih clanaka poslije backupa baze i fajlova. Da li mogu exportovati postove od danas i poslije promjene nameservera improtovati na novom? Uploadovati slike za ovaj dan i da li ce fercerati sve?

Prvo podesi nameservere na domeni i vidi da to funkcioniše. Kad završiši to kompresuj fajlove sa starog hosta u zip i stavi na novi i raspakuj, onda uzmi phpmyadmin na starom hostu i exportaj bazu te napravi korisnika i novu bazu na novom hostu. Kad dodas novu bazu na novi host, importaj sql fajl stare baze. Wp-config promijeni samo podatke od baze, odi u phpmyadmin novog hosta i promjeni u options url od domene. Sve će ti raditi kako treba…

To bi trebalo biti to… možeš kasnije napraviti novi backup pa importovati da imaš i te nove objave.
promijeni NS i ne brini, jer će jedno vrijeme raditi oba sajta (dva hosta). Kada vidiš da je završila propagacija lagano obrišeš podatke sa starog hosta.

Za te nove objave, exportujem samo njih sa starog hosta i kopiram nove slike i upload na novi host i ne bi trebalo biti problema?

Pitanje i za SSL? Kad promjenim nameservere onda preko CPANELA aktiviram SSL i to bi bilo to? Da li trebam jos sta podesavati jer sam na starom imao i u htaccessu je uradjena redirekcija na https.

možeš obrisati podatke iz baze i ponovno upload sa svježim backupom.

slike ostavi (sve foldere kakvi i jesu).

Za SSL neznam. To netko drugi neka napiše