POMOC Posjete na sajt i reach na FB su mi enormno mali

Pozz. Imam jedan problem.
Naime imam wp site, news portal, pratecu stranicu na fb oko 6k fanova ali posjete na sajt i reach na fb su mi enormno mali. Radim po 20-30 clanaka dnevno, Sherujem sa 4 profila vijesti po grupama ali dzaba.
Istu vijest objavim ja i moj prijatelj, kod mene 10ak pregleda bude a kod njega po 500-1000.
Ne mogu da shvatim sta radim pogresno.
Ukoliko moze neko da pomogne, posavjetuje ili nesto trece (strucna osoba da to sve pregleda i ustima voljan sam i platiti za uslugu)

Hvala svima unaprijed

Mislim da je glavni problem što dijelite po grupama … i ovi što su u grupama ne klikaju više na te spam linkove po grupama …

Facebook radi manipulaciju sa reachom kako bi mu placao za promocije.

Meni na jednom pagu gdje im nisaam platio ni centa za reklame, na 18k lajkova ima reach na slici 350…a da na link ne govorim.

To mi je sasvim jasno, ali dijelim znaci u grupama koje imaju po 50-100k poraste reach donekle ali ulaza na stranicu slabo.
Da li moze biti da mi je prespora stranica na ucitavanju pa ne registruje posjete ?

Koji si sad ti :slight_smile:

Prije bih rekao da objavljujes gluposti, koje nikoga ne zanimaju. I kao sto ovaj gore rece sad slabo ko po grupama klika na takve stvari ili te jednostavno banuju admini da ne uspiju clanovi vidjeti.

I da ukoliko si pretjarao sa spamovanjem fb ti je srezao ip adresu i ti kada objavis u grupu, ne vidi niko osim tebe. Bude okarekterisansa objava kao spam, probaj sa drugi ip adrese uraditi share pa pogledja ima li promjena.

s kojeg će se sad naloga javiti hahah dečko ima šizofrena cepanja jedan iz njega govori jedno drugi drugo hahahahaha

1 Like

Kažem vam momci, pazite se tih koji se predstavljaju na Forumu imenom i prezimenom. :frowning:
Dakle, @Kujundzic_Faris i @mujo_mujic su jedan te isti. :name_badge:
Mujo Farise, reci koji ću ti account pogasiti? :negative_squared_cross_mark:
Ako se ne možeš odlučiti, oba idu Off.

1 Like

Sorry, gasi muju slobodno, doslo je do greske, na laptopu sam prijavljen na faris a ovo je na tel aktiviran mail mujo. Izvi javam se. Nisam ni skontao do sad