Pomoć pri izradi weba

Pozdrav ljudi,

novi sam i treba mi nešto osnovne web stranice.

Naime radi se o tome da bih povezao sve privatne iznajmljivače, Kako?

Tako da netko ko ima upit a taj period popunjen pošalje nama i mi ga objavimo na stranic pod tim i tim ID-om. Netko od korisnika ima dostupan taj period te stisne kontakt. Popuni jednostavno obrazac i pošalje. Mi dobiemo podatke te na mail i mene muči kako da sredim da vidim s kojeg oglasa je stiglo to? Jer svaki oglas bi imao drugi ID, da znam s kojeg je došlo.

Moze pomoc please oko izrade?

Hvala

Hmmm ne znam o kakvom sajtu se radi ni na koji nacin je konstruisan, al recimo ono što možeš da uradiš jeste da u kontakt formu dodaš hidden bolje sa ID-om oglasa i pošalje mail zajedno sa tim ID brojem,Ili direktno iz baze prilikom slanja maila pošalješ i ID oglasa ili čega već :smiley:

Trebat će ti baza. Te upite spremaš u bazu, a u bazi ti savaki upit ima svij id.

Veliš osnove weba…a za to ti treba znanje HTML-a, Javascripta, PHP-a i SQL-a sa znanjem rada s jednom vrstom baza. Nema tu previše znanja u dubinu…ali ima u širinu. Ako su ti gornji pojmovi nepoznati…teško da ćeš moći dobiti jednostavan odgovor.

Nije to baš jednostavna web stranica, tj nije ništa nemoguće za napraviti ali treba vremena i znanja… Osnovna web stranica bi bila html stranica sa par div-ova i par desetaka linija css koda…

james_wade Vama zapravo treba nešto ovako:

www.crobookings.com
www.guide4vacation.com
www.mytravelhome.net
www.aazagreb.com

Sve ove web stranice je izradila tvrtka Genius Host. Naravno, potrebno je koristiti MySQL bazu podataka da bi se izradila takva web stranica.

Ukoliko si želite skratiti vrijeme, možete naručiti kod nas izradu vaše web stranice sličnu ovima gore.