Pomoc: Sa blogger.com na sajt?

Pozdrav svima!

Posto sam novi sa ovim vidom poslovanja, zamolio bih vas za pomoc.
Procitao sam dosta toga, ali nigdje konkretno koji su koraci koje je potrebno da poduzmem.
Naime, poslao sam zahtjev za Google Ads jos prije mjesec i vise, i posto mi nije stizala aktivacija, odlucim se za vasu preporuku koju sam procitao ovdje, i registrovao se na blogger.com
Naravno nisam stavio isti mail kao koji sam prvi registrovao Google Adsense.

Unutar 48h mi je bez problema izvrsena aktivacija, stoje oglasi na blogu, ali me sad konkretno zanima kako da izvrsim “prelazak” tih oglasa na moj sajt na koji hocu da ubacim te reklame.
Posto, koliko sam shvatio, upravo je to alternativa za odugovlacenje registracije na Adsense, registracija na Blogger.com i prebacivanje tih kodova i stavljanje na maticni sajt?

Kako to odraditi, koja je procedura, i da li je potrebno jos nesto izvrsiti? Da li oni kontrolisu gdje se nalaze tih oglasi, da li ce se moci oni drzati na tom sajtu, posto sam vec poslao zahtjev za registraciju i na koji jos nisam dobio odgovor.

Hvala vam unaprijed. Jos samo na ovaj korak cekam da bih krenuo sa radom, i bas se dosta dugo razvuklo.

Procedura je ta da izradiš oglas i staviš ga na taj sajt. Oglasi se mogu prikazivat na tom sajtu ukoliko on ispunjava Programska pravila za Google AdSense , to nema veze sa time da ti je accaunt prihvaćen sa drugim sajtom. Možeš sa tim accauntom uključit koliko hoćeš stranica, samo pročitaj ono gore i vidi dali ispunjavaju to.
Google će prekontrolirati sve oglase.

Naravno da ispunjava pravila. Sajt sam nedavno napravio. I sto se toga tice, nema nikakvih problema, nije jos ni poceo sa pravim koristenjem i posjetom. Tek sada cu da radim reklamiranje i privlacenje posjetilaca.

Vec me bas to zanima, na koji nacin cu da postavim oglas na svoj sajt? Posto mi je na blogger.com cim sam se registrovao, aktivirao, nakon 48h sam vidio oglase. Kako sad te oglase da prebacim na svoj sajt koji nema veze sa blogom. Blog sam napravio da bih samo dobio aktivaciju za Google Adsense, posto sam ovdje procitao da se tako moze prebaciti, jer se dugo ceka. Ako me shvacas?
Ako treba postavicu link sajta, pa da vidis. Ne zelim da ispadne reklama.

Ideš na Adsense postavke, Adsense za sadržaj i kreiraš novi oglas!

Ok, to sam razumio. I izvrsicu promjene na bloggeru. E sad, kako te oglase da prebacim na svoj sajt, na kojem ih nemam?

Znaci, napravio sam sajt prije vise od dva mjeseca. Isao sam na Google Adsense, registrovao se, medjutim nije mi stizala nikakva potvrda od njih.

Onda sam procitao ovdje da se ne treba cekati toliko uzaludno, vec da se registruje na blogger.com, napravi neki blog i unutar 48h dobije se aktivacija sa oglasima od Adsensa na tom blogu.

E sad, ja sam se registrovao na blogger.com samo iz tog razloga, da dobijem te reklame, koje bih prebacio na svoj prvobitni sajt.

Sad kad pratim ovo sto si mi napisao, mogu da mijenjam na blogu, ali kako na sajtu? Posto sajt moj nije nikako vezan sa ovim blogom.
Da li kopiram neke kodove sa bloggera.com (u podesavanjima), na sajt ili kako vec to ide?

Ne, ljepo sam ti objasnio a ti opet po svom. Pusti blog, napravi nove oglase za sajt i stavi na sajt.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja