Pomoc za ime domene

Posto u zadnje vrijeme imam dosta naruđba oko izrade web sajtova zelio bi da napravim svoj web portfolio. Do sad sam radio iskljucivo od preporuka drugi klijenata. Ne mogu da skontam ni jedno ime domene kako da se zovem. Ako moze mala pomoc i nesto na eng da je ozbiljnije, sto krace ime domene. Imam u planu da registrujem firmu i treba mi bas dobar NAME !

qumed.com ili Qume desing… tako ti je nick na forumu, pa da ne mijenjaš :stuck_out_tongue:

Ja ti prodam webdizajn.com ako hoćeš, ne možeš bolju naći.

za koliko prodajes i kad istice domena ?

Kada ti kaže cijenu, najmanji će ti problem biti kada ističe. :smiley:

Inače, domena je odlična. :slight_smile:

Cijena za webdizajn.com je 500 eura, a istjeće za 10ak mj. ako imaš 500 eura nije problem 10e za produljenje. Za onoga tko se misli ozbiljno baviti web dizajnom cijena je jako povoljna, jedan posao da dobiješ radi domene i isplatiš domenu.

mnogo dobar domen samo sto mi ne ide sad za “name” neke firme

Dobra domena ako ces se skoncentrirati na balkanski poluotok. Za sve ostalo domena vrijedi 10 € koliko je je i registracija nove.

1 Like

Normalno, da je design umjesto dizajn vrijedila bi 5 000 000e, ovako tražim 500e. Večina web dizajnera ionako radi samo za ovo područje.

Vecina pocetnika, i to mozda, a ostali svi rade za van 99% posla, a ovi koji rade za ovo podrucje si i tako ne mogu priustiti 500€ za tu domenu. U svakom slucaju sretno s prodajom.

evo prijedlog:

majorcolors.com

ne zelim se bazirati samo za balkan jer mislim da mogu pokriti i strano trziste, radio sam sajt za firmu u majamiju za kupoprodaju automobila i zadovoljni su. Tako da mislim da bi mogao nesto vece pokrenuti.