Pop up i google

Imam pop up oglašivača, sad me zanima smijem li koristiti adsense na toj stranici. Predpostavljam da smijem ali bolje se uvjeriti, nisam u TOSu našao ništa što brani to, samo se u ovoj rečenici spominju skočni prozori ali to nema veze sa pitanjem.

Ima li netko možda drugih saznanja?

Ili ipak ne

http://www.google.com/support/forum/p/AdSense/thread?tid=2c518bf263180e48&hl=en

hm

Gotovo svi EPH-ovi portali (Jutarnji, Gloria, Sportske…) kada ih posjećuješ iz inozemstva serviraju pop-up i slične yieldmanagerove agresivne bannere… a usput koriste Adsense.

Mislim da sam fulao malo, ovo je pop under moj. Da, mislim da nebi smijelo, pogotovo ako se prikazuje jednom po posjetu i više nikada.

Da, koristi i iconarchive dugo godina već jedne i druge, i puno sajtova sa igrama i emoticonima vani, onda je valjda dozvoljeno!

Hm, sad vidim da i SD ima u ponudi pop-up i pop-under… ili je imala, tko zna otkad je ovo:

http://www.slobodnadalmacija.com/marketing/marketing05.asp

Eto sad, greškom sam obrisao post…ispast će da pričaš sam sa sobom:)

Da slucajno ne zelis koristiti Clicksor?

Mogu ti odmah reci zaboravi…vecina web browsera ih blokira, a i pojavljuju se cesto iznad sadrzaja a ne ispod, vrlo iritantno…

Sto se tice adsense oglasa, njih ne smijes stavljati u pop-up prozore, ili nesto tome slicno.

Nije Clicksor. Znam da ne smijem stavljati u pop up, ali me zanima smijem li koristiti pop up i njih zajedno na sajtu

Mislim da smijes, ja sam jedno vrijeme koristio (nekoliko dana) i nije bilo nikakvih problema, mada ovo nije bio dug period.

ne znam jel se smije, ali znam jako puno stranica koje koriste adsense i pop undere. ja isto koristim to na nekoliko stranica. nisam čuo da je netko imo problema zbog tog.

mislim i ja da smije, ali ipak nisam 100% siguran.