Portfolio - HTML uradak

Pozdrav,
Malo sam vjezbao kodiranje i napravio sam ovaj portfolio pa me sada zanima vase misljenje.
Takodjer ako netko dobro poznaje kodiranje poslao bih mu folder sa svim stvarima da malo pregleda gdje sam napravio greske i slicno to bi mi jako znacilo.
P.S: samo je na piratu iskodirano da se vodi na post page, i na post pageu se nalaze oni grozni i uzasni tagovi tako da to odmah znam da je promasaj.
Link sajta

Slike trebaš optimizirati, mijenjati im veličinu putem css-a, isto tako i sprite koristiti ( sprite je obavezan ).
Nije ti cross-browser :

  • soc. ikonice nemaju hover efekt u firefoxu, safariu, operi, ie10, )
  • go top ima drugačiju poziciju u različitim preglednicima
  • custom scroll nije konzistentan
  • slike u ie10 imaju plavi obrub
    itd…

S obzirom da ti logo ima samo tekst, trebao si ga staviti kao tekst, ne kao sliku, prijedlog samo.
JS kod :

$('.' + category).removeClass('not-current');
$('.' + category).addClass('current');

možeš napisati i ovako:

$('.' + category).removeClass('not-current').addClass('current');

CSS ti je uredan.
Sve u svemu - za početak ok.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact