Poslovna suradnja - tražim partnera za Youtube kanal

Pozdrav,

tražim partnera s kojim bi zajedno kupio yt kanal. Riječ je o domaćem YT kanalu koji mjesečno donosi prihod od cca 200 dolara, te bi sljedeću godinu sigurno trebao donositi jednaku toliku zaradu. Mjesta za napredak kanala ima, ali budući da sam istrazio ga dosta, cini mi se da je neka realnost uz gotovo nikakvo uloženo vrijeme da se ova razina zadrži. Dobit dijelimo pola-pola (znači otprilike bi zarađivali 100 dolara svakim mjesec, to je neki minimum).

Kanal se prodaje za 4 mjesečne zarade odnosno 800 dolara. Tražim partnera s kojim bi ušao 50/50 u posao. Znači ja dam 400 on 400. Zarada se isplaćuje preko WU, pa se mozemo dogovoriti da svatko prima jedan mjesec na svoje ime ili kako se već dogovorimo to su već detalji.

Posao oko uploada novih videa na kanal ću ja preuzeti na sebe jer se dobiva baza video zapisa i nema nekog velikog posla oko toga, ali ja ću to obavljati bez nekih problema.

Ponuda je kratkotrajna, jer se kanal prodaje hitno, a ja nemam trenutno toliko puno da kupim to. Ako ima zainteresiranih molim da se javite na PM. Samo ozbiljnima odgovaram, nemojte sada ovdje zicati link na kanal i sl jer nećete ga ni dobiti osim osobe koja se odluči na kupnju.

Tko prvi se javi postajemo partneri :slight_smile: Zarada nam se kreće brojati od 1. ožujka ako sada uzmemo kanal.

I još napomena - kanal je bez ikakvih opomena i monetiziran i trenutno naravno.

Posalji link i slike zarade

Nije bitno ni zna li nešto o video editiranju, ima li kameru ili mu neka pravila o kompoziciji videa i kadriranju nisu nepoznata? :smile:

1 Like

kpcroatia kaze
Samo ozbiljnima odgovaram, nemojte sada ovdje zicati link na kanal i sl jer nećete ga ni dobiti osim osobe koja se odluči na kupnju.

zaista ozbiljan oglas :grinning: :grin: :joy:

Rješeno. može lock. Našao sam na drugome forumu partnera. bilo mi je važnoda što brže reagiramo jer je bila hitna prodaja. hvala na interesu. eto nadam se da će nam kanal nastaviti donositi malu lovu i da ćemo se brzo isplatiti. poz

najvaznije je da ima lovu.:wink: