Postajemo Indija?

Gledam nedavno objavljeni oglas i za oko mi je zapeo ovaj dio
"Cijena je 1-1,5 kn po postu ovisno o kvaliteti i brzini rada."

U glavi bacim računicu da je nemoguće napraviti više od 10 kvalitetnih linkova u satu ( uz uvjet da već imate listu foruma)
Pitam se koliko je ovdje moguće zaraditi (?), 100 kuna za tjedan dana dobrog rada?

I ja sam se iznervirao kada sam ugledao oglas.
Ne bih preporučio nikom da ovo radi , mnogo je korsinije čitati IM sadržaje 3 sata dnevno i pronaći nešto drugo.

Veliki broj ljudi ne obavi niti takvu računicu. Puno poslovnih modela se temelji na kratkotrajnom vremenu zapošljavanja i velikoj fluktuaciji ljudi. Ili možda čovjek niti sam nije napravio računicu.

Ne znam što je, nisam htio komentirati ispod oglasa, ipak je Birtija za raspravu.

Iz iskustva znam da to nije baš lak posao, a ako se uzme neka minimalna računica od 20 kn/ satu i kad znaš da moraš naći 20 foruma, obaviti 20 registracija, naći 20 prikladnih podforuma za to, napraviti 20 tema i ostaviti 20 postova s linkom da bi za njega dobio kunu ili kunu i pol. U računici nije uključeno bar jedno 30% foruma na kojima će takav post biti izbrisan.

Zato jako rijetko radim s nekim s ovih prostora… Svi misle da mogu dobiti za 10 kuna bilo sta, jer to je lako…

Srećom pa radim s nekoliko mušterija izvana(UK i SAD) koji plaćaju jako dobro, bas sam sa 5 sati rada zaradio 140 dolara(mojoj staroj je to četvrtina plaće), a jos sam radio ispod cijene jer mi je stalna musterija… Iskreno vani(SAD, UK i Kanada) vise i ne puse bas indijce, jako ih izbjegavaju, malo para i malo posla…

Sto se tice tog oglasa koji si spomenio, ovdje svi misle nema posla pa onda idem stavit toliko malo za rad, zasto da ne kad ima budala koji nemaju ni kunu pa ce raditi i za tu jednu kunu po pola sata…

Jer su uglavnom loši sa engleskim jezikom.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact