Potraga za partnerstvom s vlastitim projektom

Prije 2 godine sam sam pokrenio projekt i do prije par mjeseci sam ga dovršavao sam koliko sam mogao. Programerski je bilo najmanji problem ostvariti da to sve proradi. Teže je bilo, i još je, promovirati, izbaciti na tržište i ponuditi ljudima. Konkurencija je zanemarivo mala i nedovoljno jaka, ali ni tržište nije megalomansko ali dovoljno je. Radi se o online aplikaciji za uzgajivače i natjecatelje golubova u cijelom svijetu, Nudio sam ljudima od kojih čak i koriste neki no nisam daleko dospio s besplatnim načinom promocije.

Stranica se može naći na http://goo.gl/3Rf1Bm
Ne tražim mišljenje o stranici niti projektu, nego ljude koji misle da bi mogli pomoći da se projekt “podigne na noge”. Puno sam vremena potrošio na programiranje i proučavanje tržišta, ne stignem sve sam.
Ukoliko je tko zainteresiran mogu objasniti više na PM da ovdje ne pišem bibliju i poslati login podatke da se ne trebate registrirati.

Evo možeš poslati PM, da vidim o čem se radi

Zaboravio sam napomenuti da tražim partnerstvo s osobom ili više njih kako bi zajedno probali učvrstiti projekt i sudjelovati na startup natjecanjima za prikupljanje investicije. Najveći problem mi je SEO i marketing.
Ja sam iz Osijeka.

Mene isto zanima. O golubovima i antjecanjima znam samo neke generalne podatke. Ali nije mi jasno cemu sluzi ta stranica i zasto i koji ljudi imaju koristi od nje?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey