Nek mi se javi programer koji zna napraviti skriptu za popup wordpress, ali ne klasicnu skriptu da ja sad udjem na link i meni otvori popup sa banerom vec da targetujem npr da ljudima koji udju samo iz nemacke otvori popup a da ostali mogu normalno uci na sajt ili da ljudima koji samo preko odredjene fb stranice udju na link sajta / vesti otvara popup.
Neznam tocno sta mu treba zato mu niti cijenu nemogu dati.
zavisi koliko stvari treba da se sredi koliko drzava i to.
Odmah da kazem ako planiras da ti stavim adsense oglase nemoj se niti javljati jer necu niti da platis 1000e
Makica vidim da si neki napaceni klinac kojemu trebaju adsense baneri da vara nas oglasivace a kao drugo Odakle si zauzimas za pravo da mi kazes da neznam programirati?
Zbog i ovakvih debila forum propada.
ŠABANE JEDAN NE ZNAŠ DA SE " NE ZNAM " PIŠE ODVOJENO !
I ko god ti nešto kaže nađeš se uvrijeđen i na svaki takav komentar odgovaraš da je klinac, napaćen, malouman…
Nađi neke nove fore, i daj nam i jedan projekat kojeg si ti programirao i sastavio lično da se uvjerimo !
@steelmaiden@apazinjan - Jel postoji kakva opcija da se nekog usera stavi na ignore pa da se ne vide vise njegovi postovi? Od nekih korisnika (konkretno jednog) me voli glava vise …
Pozdrav, da ne otvaram novu temu…meni bi trebao jedan php “frik” da pogleda da li se nešto na jednoj skripti moze popraviti…nakon toga mozemo dogovorit cifru.