Potreban suradnik za Facebook i Instagram stranicu

Oj ekipa,
Dugo me nije bilo, sta cete, neki s foruma i znaju da me zivot odnia od weba u sasvim suprotnom smjeru… Tako da ni ne znam di bi smistia ovu temu pa cu usput zamolit nekog od moderatora da je primisti di je prikladnija kad uvati vrimena. :slight_smile:
Dakle, radi se o tome da, kako odavno nisam prisutan u bespucima interneta, shodno tome ni ne znam vise sta je in, a sta nije, tako da bi mi triba neko ko ima volje tu i tamo obradit i ubacit kakvu fotku na facebook/instagram stranicu mog obrta. Facebook je vec duze aktivan, instagram san samo napravia i skuzia da neman volje istrazivat njihove dimenzije slika pa nisan tamo nista ni stavlja.

Zanima me koja bi cijena bila za postavljanje tih slika, jako rijetko, cca jednom misecno

Vas Bole :*

P. S. Moran i web stranicu obnovit, ali to cu sam kad uvatin vrimena, osim ako neko to ubavi u paket po povoljnoj cijeni. Nista dizajn, nista slova, samo dodat jos malo slika i usminkat ih

Mislim da ti tu moze pomoci @d1namic

1 Like

Eto da dodam jos nesto kad san se vec raspisa: moze mi pomoc i neko ko ce samo imat volje pripremit slike, ostalo cu sam

Pitanje je koja je svrha tog instagram profila. Ako je samo da se objavljuju slike imas mogucnost iz fb-a objavljivati direktno na IG.
I ovisi gdje radis slike za Facebook. Mozes na Canvi odraditi obje slike sa vec gotovim predloscima dimenzija za IG i FB Trebat ce ti minuta vise za tu neku sliku koju vec radis za FB.

Ali ima na IG dosta stvari koje su vazne, ovisi sto je cilj profila (hashtagovi, storyi, targetirani followeri, komunikacija itd.)

Ako je samo objava slikapo dimenzijama preporucam canvu.

Hvala na savjetima
Da, na insta je bitno i to sve ostalo, na fb samo stavim galeriju i dvi recenice
Nije to drustveni neki profil, bavim se kamenom pa samo sluzi vise manje za pokazivanje radova. Buduci da taj posao ide jako sporo, tako ni ne triba cesto slike stavljat

Mogao bi se napraviti solidno dizajniran IG profil oko uredenja sa kamenom.

Mozda nije lose baciti oko na Pinterest tamo najbolje prolaze zakve stvari oko uredenja.

Za ovo sto tebi treba za pocetak je Canva vjerojatno najlakse rijesenje.


Evo prvi hashtag koji mi je pao na pamet #stonedesign ima 40ak k objava znaci da ima mogucnosti za ok profil ako se malo dublje ude u to. Sad bi to jos trebalo malo istraziti i regionalno posto vidim da si iz Svicarske.

Je je, bas sam nesto i sam trazia
Sta se Pinteresta tice, super je ali mislin da Hrvati tu jos ne traze gradevinare :confused:
Svakako cu probat taj Canva
Eh da, nisan iz Svicarske haha, ne znan kako to pise xD
Iz srca Zagore sam


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey