Mucim se vec par sati i na granici sam da otvorim nov Adsense racun, a zasto. Ovaj adsense racun imam iz 2012 dok sam se zezao malo sa YT, i sad on je povezan sa tim YT nalogom i koliko god pokusavao ne mogu da apliciram moj sajt. Kao sto vidite na slici pise Hosted Acc, e sad sta mu to znaci ? Najlakse bih resio muke ako bih otvorio nov Adsense racun i lepo dodao moj sajt i sve kako ide ali me zao da bacim racun star 5 godina jer ne mogu da se snadjem ili je on mozda sad samo za YT i ne moze se dodati sajt ? Na slici broj 2 mozete da vidite da pise da sam dodao sajt ali kad napravim reklamu ona nestane posle par dana i nema je u My ads. Zaradu nigde mi ne ocitava kao ni analitiku sto znaci da nisam dodao sajt. Ali ocitava zaradu od tog YouTube kanala, i ako se ne bavim YT vise opet neki $ se poveca sa vremena na vreme od starih klipova iz 2012. Ima li neko da mi kaze sta da radim u vezi ovoga ili da otvorim nov racun.
Slika 1
Slika 2
Ko je voljan neka se javi da resim vise ovo, sve odugovlacim od danas do sutra jer primarno zaradjujem od FB IA ali sto da gubim neki $ i ovako preko Adsense. Hvala