Potrebna pomoć za dizanje WOW game servera

Ako neko ima da zna podić world of warcraft game server i uvezat i web da to bude sve perfekt dajem 100 eura. ja bi uzeo dedicate za to.

Opišite sve što trebate, možete i naručiti managed dedicirani server i to u hrvatskom DC. LINK

ma ja uzimam od hetznera to vec dugo. trebam dizanje servera za wow. podesavanje teutorijala , eventa i bosova u igrici te da mi neko objasni kako da sma to radim i kako da dodajem moderatore opremu itd

i naravno website bitno je samo da se preko website registruju i da mogu preko njega placati određene iteme site ne mora biti neka magija

To sto si ti naveo trebas 2 osobe, jednog koji ce ti uredjivati wow source a drugi koji ce napraviti web stranicu. Za tako nesto da se uradi kako treba dodaj jos koju nulu na taj iznos.

haha daj druze budi normalan pa ja cu web dic za 15 minuta samo treba uvezat cuj dodaj koju nulu

A dignut ces neku free temu za 15 minuta ali to nije web, ako hoces da imas svoj server logicno da hoces da imas i normalan sajt koji ce da pruza sve informacije + statistiku, da ne spominjemo prilagodjeni dizajn.

Neces da ubacis free temu za blog za sajt o WoW-u, pa povezivanje sa serverom za pracenje igraca/servera itd tesko da ces da uradis i za 15 sati, a ne za 15 minuta.

Pa u cemu je onda problem? odradi si to za 15 minuta.
Dobro znam o cemu pricam jer sam godinama drzo privatni server za jednu drugu igricu, to nije tako jednostavno kao sto mislis.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey