Potrebna preporuka za native english pisca

Nadam se da je iz naslova sve jasno…Sto povoljnije to bolje :smile:

Znam ja jednog ali kosta 20$ za 500 rijeci. A i cudno je kak trazis native english pisca na HR forumu. Ovdje ga direktno neces naci, jedino ak ti netko kaze ovako kao sto sma ja kazao.

No ja moram opet pitati svog poznanika da mi akze njegov upwork profile. Za mene je preskup, ali provjerio sam par njegovih clanaka i to je 100% tocno.

Ja ti mogu ponuditi moje pisce koji su tako, solidni, naprave dobro istrazivanjeclanka, engleska gramatatika im steka, ponekad znaju napisat cudnu recenicu, ponekad im fale rijeci. ALI to onda ja ispravim i podignem jos taj clanak na visu razinu. I to su opet malo skuplji clanci nego obicno sto andjes na fiverru ili po forumima. Ali vjeruj mi da su gramaticki tocniji nego bez da ih netko provjeri i popravi.

Ajd javi ako te zanima.

Pa pretpostavljam da mnogi imaju svoje pisce, zato trazim ovde na forumu. 20 dolara mi je svakako preskupo, ima i na fiverru native pisaca za oko 5 dolara za 250-300 reci.

S obzirom da sam novi u ovome, a zanima me tematika ja bih pitao da li inace ti pisci po fiveru/freelanceru rade provjeru teksta ili je to moja duznost… mislim da ne bi bilo da on to nesto kopipejsta, ja platim a onda se ispostavi da je plagijat

Po nekoj logici, ti treba da proveris tekst, ali ako pisac ima na stotine pozitivnih ocena, sigurno je dobar.

Nije, ja sam probao najboljeg pisca i to sto je on meni poslao je za zatvor. I dlje vise nisam probao. Po nekoj moji procjeni on je koristio neki automatski software i to je onda nesto sitno ispravio.

Sve u svemu na fiverru ne kupujem clanke. Ako netko moze za nekog garantirat na fiverru neka posalje ovdje rado bi ga isprovao.

@marioart
Za plagijat trebas obavezno provjeravat. Ja uvijek provjerim i ako je plagijat samo u malom postoku onda brisem clanak i raskidam ugovor s piscom.
No ponekad plagijat machina izbaci da je plagijat, ali nije jer naprimjer u nekom totalno drugom tekstu koji nema veze s mojim je neka genericna recenica koristena:
Tipe: This product is very good to buy. Ili The best thing you can do for your self I tako…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey