Pozitivne priče

Pozitivne priče su platforma namijenjena za dijeljenje multimedijalnog sadržaja koji je u osnovi pozitivnog karaktera. Cilj Pozitivnih priča je okupiti što veći broj korisnika koji će dijeliti vlastite priče ili priče drugih ljudi. Naša vizija je da svako ima svoju pozitivnu priču i da ima pravo da je podijeli sa ostalima ukoliko to želi. Pozitivne priče, na vrlo jednostavan način, to svima omogućavaju.

Stoga su Pozitivne priče zamišljene kao aplikacija koju ćete koristiti sa osmijehom na licu, čitajući priče ostalih korisnika. Koristeći Pozitivne priče korisnici sami biraju šta će da čitaju, bilo da objavljuju svoje priče ili da (ne)odobravaju priče ostalih korisnika.

Sada se možda pitate, šta to može biti pozitivna priča. To može da bude bilo koja priča, duga jedno poglavlje ili nekoliko rečenica, položen ispit, novi posao, druženje s prijateljima, prva ljubav, sportski uspjeh, savladan strah…, na vama je da dopunjavate listu. Zato i ti budi dio Pozitivne priče svih nas.

U slučaju da vam se ideja Pozitivnih priči čini interesnanta, za sve dodatne informacije stojim vam na raspolaganju.

Posjetite Pozitivne priče putem sljedećeg linka: https://www.pozitivneprice.com

1 Like

pored laznih prica ,istinitih prica,ispovesti,laznih vijesti ,sexi prica i sisajset NULA sajteva na ovu temu…plus svaki social network ima mogucnost postavljanja svoje price,
Vi krecete u jos jednu nulu,
MISLIM DA SE ODMAH OGRADIM ovo je moje licno misljenje bez uvreda,

1 Like

ovo je sve po meni fino odrađeno, sve tip top … samo ostaje jedno pitanje, najbitnije

ima li potrebe za mrežom/sajtom/aplikacijom ovog tipa? na koji način će se ovo uvući pod kožu posjetiocima?

Naravno da ima dosta stranica koje imaju sličan koncept i kojima je upitan ishod… Razmišljali smo mnogo puta o tome prije početka iimplementacije platforme ali i tokom samog rada na plarformi. Nastavili smo sa radom jer našem društvu je potrebno malo pozitive da bi vjerovali u bolje sutra. Još jedan od razloga što smo nastavili je taj što je ideja nastala iz želje za nekom promjenom, prvenstveno na ličnom nivou jer lično ja zanemarim mnoge pozitivne stvari koje se svakodnevno dešavaju (i to zbog najbanalnijih stvari).

Slažem se da smo mogli ići sa IG ili FB stranicom ali opet ne bi ostvarili što smo inicijalno zamislili. Želja nam je bila da priče budu fokusirane na korisnika a ne da ima stranica/profil koji će tražiti i dijeliti priče.


Naravno da ne gledam post kao uvredu, temu sam pokrenuo zbog promocije ali i za razmjenu mišljenja na ovu temu.

1 Like

Maloprije sam napisao

Slažem se da smo mogli ići sa IG ili FB stranicom ali opet ne bi ostvarili što smo inicijalno zamislili. Želja nam je bila da priče budu fokusirane na korisnika a ne da ima stranica/profil koji će tražiti i dijeliti priče.

Pored toga na socijanim mrežama se prikazuju postovi sa svih mogućih stranica, mi smo planirali da ima mesto gdje se nalazi samo sadržaj pozitivnog karaktera i zbog toga smo išli da razvijemo platformu.

Sada slijedi najteži zadatak a to je promocija, pogotovo jer smo mi klasični “developeri” koji se prvi put susreću sa marketingom i promocijom, tako da još razmatramo razne opcije kako se “uvući pod kožu”. Ideja je nastala tako što smo htjeli da postoji mjesto gdje u svakom trenutku možeš da pročitaš nešto pozitivno i raspoložiš se. Jedan od tih trenutaka je početak dan, da umjesto portala, gdje su nažalost vijesti negativnog karaktera, otvoriš PP i započneš dan sa osmijehom…

1 Like