Poziv od bonitetne kuce

Pozdrav,

ovo je vise za one koje posjeduju firmu u HR.

Da li je netko od vas dobio poziv od nekakve bonitetne kuce, da ste kao dobro poslovali i da bi vam oni dali nekakav certifikat za 1700kn koji to potvrdjuje?

Ja sam rekao teti na telefon da mi posalje sve na mail jer nemam pojma o cem prica i da moram provjerit tko su i da li to vrijedi ista, do sad jos nista nisam dobio na mail?

Jel tko zna kakav je to certifikat ili je nekakva prevara to?

“certifikat izvrsnosti”?
Ako ti ego to zahtijeva da možeš frendovima mahat time ispred nosa i pokazivat im kako super posluješ - plati 1700 kuna.
Ako misliš da ćeš zbog toga bolje poslovati - nećeš. Više će ti posla donijeti jedna reklama u novinama/mjesečniku za taj isti iznos.
Kao bonitetni dokument (npr, za dizanje kredita u banci) ne vrijedi. Ne vrijedi kao službeni dokument u bilo kojoj varijanti.
Ukratko :slight_smile:

To se zove biznis…

1 Like

Na razne načine sam glupo ulagao i trošio taj (ili sličan) iznos novca, ali plaćanje tog cerifiksta mi je definitivno na vhu liste…

2 Likes

Prodavanje magle.

Bon 1 i 2 se vade na fini i to je jedino sto vrijedi.

1 Like

Ok, fala svima na odgovorima. Ocito je jasno zakaj nisam dobio jos mail…

Dobit ćeš mail :slight_smile:

oni nisu izmišljotina (bila sam na njihovom domjenku gdje su vlasnici firmi sa istim certifikatom držali prezentacije i slično), ali taj njihov papir neće ti ništa koristiti u tvom poslu…

Moj bivši šef je patio na takve gluposti pa je to plaćao, ali to je samo za hvalisanje… sam papir nema nikakve težine niti vrijednosti…

Meni su ponudili certifikat od 4500kn :grin:
Simpaticna je bila zenskica pa sam je poslusao do kraja :blush:

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey