PR4 linkovlje

Po vašem mišljenju koliko ste spremni izvaliti love za guest blog s 2 linka iz članka na 60 različitih domena (svaka ima PR 4), uredna, validna, indeksirana, na eng. jeziku s različitim sadržajem ??

Koliki će ti biti ROI?
Po meni ne vrijedi više od 300€

Ravnih nula kuna! Čisto bacanje love

zašto tako misliš?

Cijene si definitivno postavio previsoko.
Valjda nitko ovdje ne bi dao više od 2000 kuna za 60 linkova sa stranica različite tematike, a koje će u budućnosti max. dobiti (možda) PR2.
Da su linkovi na stranicama PR4, možda netko i bi, ali ovako…

Da li su na istoj IP adresi, sve se gleda :).

sve stranice (60 komada) imaju pr 4. Pitanje je kolika bi realna cijena bila za objavu 60 različitih tekstova za svai sajt po jednu…
svaki tekst je na naslovnici stranice te s dofollow linkovima…

Sjecam se da sam prije dobio tako te linkove, nisam siguran koliko vrijede, jer se uvijek tu nakote Indijci a to google sigurno sankcionira. Mislim da se cijeli koncept SEO-a promijenio. Vaznije je da imas određenu “šarolikost” a ne masu.

Ne mislim nego znam. To je razlika, i to bitna. Kupovina takvih linkova (blogova) je možda nekom rješenje ukoliko gura novi sajt. Meni takvi linkovi ne mogu donjeti ništa pozitivno, a mogu me unazaditi kvalitetno ukoliko se među tim linkovima stvori jedan ili dva loša. I taj PR…koga briga za neki PR. Mene definitivno ne. Za svoje sajtove SEO radim jedini ja, plaćam pisce na text brokeru koji pišu po mojim uputama i to je to. Ne’š ti SEO-a.

Slabo ti je znanje onda ako mislis da ti linkovi ne mogu donjeti ništa pozitivno :slight_smile:

Gle, nemoj se pjenit bez veze. Ja sam samo rekao da meni ne vrijede ništa i to argumentirao. Ti argumentiraj suprotno. …i sretno s prodajom :slight_smile:

Nitko se ne pjeni… niti ja prodajem linkove… samo sam htio čuti mišljenje…
To što tebi linkovi ne predstavljaju ništa to je tvoj problem… ali općenito gledano SEO je puno više od kupovine tekstova…

Opet nisi shvatio. Ovi linkovi koje spominješ meni ne vrijede. Ne linkovi općenito. Kontaš :slight_smile:

[quote=“Exdizajn”]sve stranice (60 komada) imaju pr 4. Pitanje je kolika bi realna cijena bila za objavu 60 različitih tekstova za svai sajt po jednu…
svaki tekst je na naslovnici stranice te s dofollow linkovima…[/quote]

Jel ovo ono za što misliš da vrijedi više od 7000 kuna?
(u anketi si jedini dao glas da to vrijedi više od ništa)

Na svojoj “SE optimizacije optimizacija” SEO optimizacija | Web dizajn usluge | Izrada web stranica sajtu sa dezinformacijama o “optimizaciji optimizacije” imaš tekstove:

Valpovački poduzetnički centar ima novu web stranicu
Turistička zajednica Belišća na Internetu
Apartmani Hrvatska, nova stranica za sve vlasnike apartmana
Tri savjeta za odabir savršenog parfema
itd. itd. itd.

I svi ti tekstovi su na stranicama sa PR0.

Zaista misliš da 60 linkova sa PR0 stranica, sa sajtova različite tematike od moje, vrijedi više od 0 kuna?

Reći da post link na PR4 sajtu ne vrijedi je smijesno. Uglavnom, post link ti ne donosi PR, već ti donosi bolje pozicioniranje na googleu. Tako da, itekako pospješuje SEO.

ne vrijedi ako je ta stranica puna spama, ako je stranica dobra bez spama onda vrijedi.

ti još nisi shvatio značenje PR-a ili se zezaš. Da post link donosi benefit. To je nesumnjivo. ali pitanje je o kakvom se postu radi.

Govorim globalno, ako je PR4 ocigledno je jak sajt… posto je navedeni rekao da su svi sajtovi kvalitetni, onda je sigurno vrijedniji post link sa PR4 nego li sa PR0. Naravno da znam kako se dobija i sta je PR.

Dovoljno si rekao :doki:

Mozda ti ne znas sta je PR ;). Zasto bi neko linkao ka sajtu koji nije kvalitetan? Pogledaj jace sajtove i njihove PR-ove. Mora da si se nasao uvrijedjen jer su tvoji PR0 :D.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja