Pravilnaprehrana.info - molim recenzije

Za sada 5 članaka, ali iz dana u dan će se postavljati. Kakva vam se čini stranica, imate li kakve ideje da zamjenim nešto… Na bloggeru je… http://www.pravilnaprehrana.info/

Prije svega, nedostaje ti članaka. :slight_smile:

pa dobro tek je poceo vidis u najavi su srecno sa ovim

@afro
stranica je nova, bit će članaka :slight_smile:

@Sceko
hvala :slight_smile: nadam se da će bit sretno

Imam dosta fb stranica vezanih uz ovu tematiku pa sam odlučio probati… u 2 dana oko 3€ na adsenseu sa 5 članakai samo 2 puta dnevno objave na fb stranicama… za početak nije loše :slight_smile:

Predlažem da u sidebar stavis 300x250 ili dva 300x250 bannera umjesto ovog 300x600 koji često nema što za vrtiti pa onda vrti male dimenzije. Ovaj oglas iznad članka je suvišno i komentirati. Također, prilagodi im boje stranici.

Slike su premalene širine.

Font u člancima ti izgleda jako loše, slova ć, š i ž su u podnaslovima velika gdje ne bi trebala biti.

Footer je prazan, pa bi ga napunio s nekim sadržajem-widgetima, a i ispravi si godinu u copyright-u.

Nisam baš ni ljubitelj .info domene.

Sve u svemu djeluje ofrlje i neprofesionalno, tako da mislim da možeš puno bolje.

@steelmaiden Hvala na savjetima, ispraviti ću to sutra :smile:

Samo me zanima još, kada si već spomenuo za footer da nadopunim widgetima… Da li smijem imati widget od članci.com na stranici ili je to protiv pravila adsense-a?

To definitivno nije protiv pravila Adsense-a, međutim na Clanci.com trenutno radimo kompletan recode i redizajn pa je najbolje da s tim pričekaš još koji tjedan.

Ok,pričekat ću onda pa ću registrirati stranicu :slight_smile:

Moj savjet ti je da bježiš od bloggera i uzmeš si neki najosnovniji hosting paket.
Što se tipgrafije i čitljivosti teksta tiče (što je važan element web stranice), preporučujem ti da slova u tekstu članka staviš tamnija i da odabereš font koji nema problema sa našim znakovima šđčćž (steelmaiden je već spomenuo).
Trebalo bi prevesti sve dijelove stranice s engleskom na hrvatski (search, home, older post, …).
Kod članaka pripazi malo na razmak teksta i google oglasa, koliko ja vidim trenutno nema nimalo razmaka što vizualno loše izgleda.
I malo mi je čudno vidjeti stranicu bez ikakvog izbornika :open_mouth:
Što se sadržaja tiče, stavljaj što više unikatnih tekstova i bit će ok.

Po meni nekako joj fali grafički dio, osim sto nema nijedne stavke u glavnoj navigaciji i footeru, ova top plava traka za koju pretpostavljam da je treba bit neka vrsta pomocne navigacije je također prazna, pa buduci da si tek krenuo mislim da bi je trebao izbaciti dok ne budes imao potrebu za njom, desna strana me izluđuje, samo 3 widgeta ostalo je prazan prostor, a siva podloga mi je nekako tmurna, uglanom graficki dio mi je jako slab, i na prvi pogleda dobijam dojam da je jako neozbiljna stranica i stim mi se vise ne citaju clanci, jer mislim da nije provjereno, bar takav dojam sticem…

-Druga teza: Il je hrvatski il je engleski, nema pola pola, prevedi stranicu na zeljeni jezik 100%

-Treca teza: kad se otvori post: ovi oglasi su preko teksta, i ja bi dodao onaj dobro poznati facebook stil za like il preporuku, ovaj mi i nije bas nesto uocljiv…

Eto nemoj me shvatit ko babarogu :smiley: al tako je kako je, nista strasno, samo osvrt na negativne stvari pored pozitivnih svakako…

i da, ovo je samo moje misljenje, vjerujem da ima mnogih koji se ne slazu, pa respect svima :smiley:

Hvala vam svima na savjetima… Polako ispravljam sve sta ste rekli, malo mi duže treba jer tražim po internetu kako ispraviti nešto što neznam, a i fokusiran sam na pisanje članaka (punjenje sadržaja na sajtu)…
Malo isprobavam što ljude najviše zanima, kakav sadržaj i evo danas na članak Definicija ili masa, objavljen pred 3 sata cca. je 2000 posjeta bilo i zarada je oko 6€…
Probati ću također napraviti par kontakata sa ljudima koji su na facebooku dosta poznati (a bave se vježbanjem) za neki ajmo reći intervju sa njima, pa ću na taj način i od njih dobiti dosta prometa kada objave na svojim fb stranicama…

Javim rezultate, također slobodno i dalje komentirajte sve u vezi sajta, kritike su i više nego dobrodošle! :slight_smile:

Evo većina je ispravljena onoga što ste rekli, imam male poteškoće sa prijevodom, ali biti će i to ispravljeno :slight_smile:

Napravio samo još jedan blog sa slikama, na kojem je banner od ovog, te reklame chitika, sa kojima dalje kupujem fb stranice jer oni isplaćuju 10€ na PP… Što se tiče ove stranice u zadnja tri dana je bilo 9500 unique i 11 500 pregleda stranice… zarada 9.11. 10.53€, 10.11. 9,92€ i danas za sad 7,42€… ja sam prezadovoljan sa ovom zaradom…

Btw. taman mi je na googleu došlo da su poslali pin, a stavljen mi je način plaćanja čekovi, dali ja sada mogu promjeniti način plačanja na western union, jer su novci na ruke, a imam tek navršenih 18. pa nemam devizni?

Nisam vidio da ti je itko napisao, u sidebaru imaš blok Svi postovi, svaki link vodi u novi prozor/tab na toj domeni što mi je čudno, da ne velim da ne volim to, stalno moram zatvarat tabove. Obično očekujemo da se linkovi koji vode van sajta otvaraju u novom tabu. Jedino ako imaš svoje razloge za to.

Evo tek sada sam to primjetio :stuck_out_tongue:
Stvarno neznam zašto je tako… Probati ću na praviti da se otvara u istom tabu, jer stvarno je malo iritantno…
Hvala :slight_smile:

Mislim da se google oglasi ne smiju stapati sa sadrzajem, tebi su bukvalno u postovima stopljeni sa tekstom, koliki ti je CR?

Nisam znao da se nesmije, maknuo sam sada… Stavio sam ovaj iz headera iznad clanka isto…
Misliš na CTR? oko 3,5% se vrti…

Dobar ti je CTR, a i oglase je bolje da ostavis ovako, mozda da uzmes veci onaj oglas, jer ipak da se ne zajebavas sa google :slight_smile:

Super, samo naprijed… Vidio sam da neke stranice dijele tvoje postove.

Hvala vam na pohvalama :))