Prebačaj sa PayPala na račun

Pozdrav,

Potreban mi je netko tko može primit uplatu sa mojeg paypala na vaš paypal i istu mi izvršit na PBZ žiro račun.

Za uslugu dajem proviziju po dogovoru, radi se o 80€

Pa u cemu je problem … ? Otvoris u PBZ-u devizni ili tekuci … sve isto ti je … al bitno je da imas VISA karticu … povezes je na paypal i to je to … nakon verifikacije mozes isplatiti novac manualno (5$ naknada) ili automatski pri kraju mjeseca.

Ovo sto ti mislis je nemoguce … buduci da na prostoru balkana je paypal zabranio automatski transfer, odnosno placanja s paypal balancea.

Nemoj pričat gluposti, već nekoliko mjeseci primam i šaljem sa paypala na paypal novac i nije bilo nijednog problema, a aktivnu karticu na paypalu nemam već mjesecima

Sorry dude, ali ti pricas gluposti. To je i mene zanimalo i htio sam placati sa paypal balancea jos prije par mjeseci. Imao sam nekih 500 eura gore … a trebao sam platiti ratu servera … pa mi je bilo glupo cekati transfer na tekuci pa onda opet provuci kroz paypal. Evo odgovora paypala sa sluzbene FB stranice. http://prntscr.com/5xedrf

Isti takav problem je s kolegom iz BiH … paypal balance se ne moze korisiti barem ne za HR i BiH … jedino ako nisu promjenili takvu politiku u zadnjih 30 dana … u sto cisto sumnjam.

@in4hr vjerovao ili ne, promijenili su tu politiku u zadnjih 30 dana :smile: Vec par puta sam narucivao nesto s ebaya i placao direktno iz balancea. Naknade su 0 dolara!

lol :slight_smile: E onda sam naucio nesto novo :smiley: Mislio sam da to nece tako skoro zazivjeti u HR, buduci da su tu mjeru bili uveli upravo zbog kriminalnim akrivnosti, pranja novca i sl. a zemlje na balkanu spadaju u takvu skupinu po defaultu :smiley:

2 Likes

Eto da nebi bilo da lažem itd :smiley:

Uglavnom bez problema se šalje sa PP balancea po cijelom balkanu :slight_smile:

1 Like

Postoje servisi koji primaju takvu uplatu :smiley: u sta sam se i uvjerio ebay, i hootsuite kod mene do sada ispitani , dok godaddy ne prihvata :smiley:

Rješeno je ovo,
Zahvaljujem svima koji su se javili na dobroj volji :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey