Prebacivanje addon domene da bude glavna domena

Pozdrav, imam jedno pitanje. Htjela bih prodati web stranicu tj domenu preko koje imam hosting ali je problem sta preko nje imam 2 addon domene koje zelim zadrzat. Zna li netko koliko je tesko ili jednostavno prebacit addon domenu da bude glavna tako da mogu tu trenutno glavnu prodati? Pretpostavljam da treba mijenjati milion stvari u cpanelu i ko zna sta sve ne.

1 Like

Javis supportu i oni odrade to za tebe, naravno ukoliko je normalan hosting. Meni je to nemecheap radio par puta.

1 Like

Ajde super ako je tako jednostavno. Kod a2hostinga sam, oni su dobri. Hvala na odgovoru :slight_smile:

Najbolje preko suporta. Naglasi koja domena će biti sljedeća glavna, pretpostavljam da mora ići u root pa je najlakše da ti oni sve srede.

1 Like

Nazalost, cini se da ipak nije tako jednostavno. Ovo su mi javili iz supporta a malo me frka da se sve ne zakomplicira i da mi ne brejka sve webove.

Mozda bolje da ne riskiram makar dobro bi mi dosle pare od prodaje weba.

Hmm, ne mogu se sjetiti kako sam ja to riješio. Imao sam kod godaddy glavnu domenu koju sam prodao. Nikakvih komplikacija nisam imao, a sve ostale domene uredno rade (sada je druga glavna). Mislim da možeš ovdje pronaći nekog tko se razumije, ali da platiš. Sad ne znam koja cijena je sajta, ali svakako mislim da se isplati i platiti nego da zezneš nešto.

Da, definitivno bi radije platila nekom iskusnom nego sama isla to probavati. Hvala na odg :slight_smile:

Slobodno se javi privatnom porukom da se dogovorimo :slight_smile:

vec sam dobila preporuku u inbox ali hvala. ako ipak zatreba javim

Ocekivano, hosting mi je sve ■■■■■■■. Sada se na domeni koja je po novome primary domain otvara sadrzaj sa domene koja je prije bila primary. A web koji je prije bio primary domain ne radi. I sad mi neki debil iz supporta kaze da moram restorat backup. Jel ima netko tu tko se kuzi i da bi mogao uletit danas mi to sredit za pare naravno, u slucaju da hosting debili ne uspiju rijesit?