Predsjednički izbori u RH 2019

Ove godine nam slijede predsjednički izbori. Koga od dolje ponuđenih kandidata želite da bude Predsjednik RH?

Izaberite svog kandidata:

  1. Kolinda Grabar Kitarović
  2. Zoran Milanović
  3. Ivan Vilibor Sinčić
  4. Milan Bandić
  5. Dalija Orešković
  6. Anka Mrak Taritaš
  7. Marko Vučetić
  8. Katarina Peović
  9. Bruna Esih
  10. Ivo Josipović
  11. Božo Petrov

5 ili 12 :innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent:

Meni je najdraži kandidat pod brojem 12. :slight_smile:

3 Likeova

Zna se.

Broj 2-0 znakova

Ali ja ne glasam s obzirom na to da nisam u Hr.

Moj kandidat:
12.Spužva Bob

Kod nas trenutno predsjednik je nebitan. Odnosno nevažan za običnog gradjanina. Naslikavanje i to je to.

NITKO
ove poznate face vec poznate i znate kakvi su ljudi. A sad malo da zdrav razum, ne srce kaze o ovim manje poznatima koristeci google.

Katarina Peovic
Solidan kandidat samo je u kontradikciji sa razmisljanjem, s jedne strane kaze da predsjednici netreba 4 puta veca placa, s cim se slazem jer predsjednik dosta ovako sa strane pobere, ova placa mu i ovako velika je samo reda radi. Ona zeli oduzet moc bogatim obiteljima tako da bude siromasna predsjednica, hahaha. Ja bi na ovu placu jos 4 puta povecao, znaci ako je 20 000 kuna sad predsjednicka placa, neka prtedsjednik ima 80 000 kuna placu na mjesec, ako mu ta placa garantira da ne pobira vrhnje i kvazi poslove sa strane. Drzava sigurno nece bankrotirat zbog 80 000 kuna place predsjedniku nego zbog raznih kvazi poslova gdje nestaju ne miljuni nego miljarde… A zasto, zato jer netko nekog podmaze, a kako bi drugacije?

Dalija Oreskovic

Predsjednica za povjerenstvo sukob interesa?
Pa sta je radila svih ovih godina? Ja nemam dojam da je taj sector drzavne ustanove sukob interesa radio sjajan posao, osim ako je doticna dosla na mjesec dana na posao i vidla kako taj sector funkcionira i dala otkaz, sto vjerujem nije.

Marko Vucetic
Ex Most koji kritizira MOST. Taj Most je svasta obecavao ne samo kako ce im klub funkcionirat nego i nama glasacima, prisjetitie se samo zadnjih izbora gdje su se ususkali sa HDZom. nemam misljenje, mozda dobar kandidat kada zna kritizirati, barem.

Ako tko od ova 3 pobjedi

Broj 3 naravno :slight_smile:

Naravno isto broj 3(tri)

Bilo kakvi izbori u HR su idiotarija dokle god pravo glasa imaju nerezidenti. Plaćaš porez u HR? Glasaj!
Plaćaš porez bilogdjedrugdje, glasaj tamo.

4 Likeova

Svaka čast trnac …To i ja kažem

Pricate gluposti kao da bi se bilo sto promjenilo kada bi glasali samo rezidenti, pa ne radi se tu o nekim malim brojkama razlike, tu se radi o crvenim i plavima jer narod za druge nezna… Podpisali su jos davne godine neznam koje necu uci u to, i od onda se drze toga i sto god promjenili oni ce glasati tako kako se im je zapisalo onda bez obzira dali su rezidenti ili nerezidenti…

I opet to treba postovat, mozemo srat po kandidatima ali kandidat koji pobjedi je zasluzio pobjediti i biti predsjednik drzave jer je to narod republike hrvatske izglasao…

Da je to tako, zašto “emigracija” i dalje ima pravo glasa?
Zašto se kod izbora za manjine busevima dovoze glasači?

Koliko znam ti vanjski su desnicari pa glasaju za HDZ, pa zar nikada nije bio SDP na vlasti? Iskreno neznam koji su gori, mozda je nama i dobro sto su ovi iz HDZa bili na vlasti mozda je to manje zlo…

Odnosno manjina nije rjesenje… ona ionako ne odlucuje o onome o cemu niti gradjani ne odlucuju… O=dnosno odlucuju, jer pobjedit ce ili crveni ili plavi, da bog da se ugrizao za jezik… (ali se necu)