Premium domena Holidaysdubrovnik.com

Jedna od rijetkih dostupnih domena na trzistu povezana sa odmorom u Dubrovniku . Svake godine povecava se broj pretraga Dubrovnika i vrijednost domene samo raste . Idealna za reklamiranje i prodaju sadrzaja povezanog sa okolicom Dubrovnika .

Odavno su imena domena izgubile znacaj ,dva dobra naslova i texta o Dubrovniku
podeljene na 20 soc mreza osvoje sve trazilice, moze da se domena zove i moreulavoru.com

ne bih se slozio da su nazivi domena izgubili na znacaju… Za starije domene naziv domena i te kako jos uvek igra ulogu… Sve zavisi od starosti domene, za novije domene ovo ne vazi…

Da, kada radis garbage siteove onda imena domene nisu bitna. Cak je bolje da nemaju nikakav value, da slucajno ljudi slucajno ne zavrse na njoj.

@ontopic
Doemna je izvrsna i idealna za mnoge situacije, netko tko se bavi amrketingom bi ovo znao jako dobro iskoristiti. meni pada na pamet da imam apartman i stavim cijenu paprenu an njega i onda kupim reklame i zaspamam internet sa holidaysdubrovnik.com

1 Like

ukucam u google trazi holidays dubrovnik

About 1,030,000 results (0.59 seconds)

na 5 stranica , par domena sa imenom Dubrovnik,

Inače izbjegavam komentirat tuđe oglase, ali kad ti nisi bio fer sa naslovom onda ne moram niti ja biti fer :wink:

Naslov je u rangu clickbait sranja sa portala. Sorry, ali gdje je premium domena u ovom oglasu?
Dubrovnik.com ili Holiday(s).com je premium domena, a HolidaysDubrovnik.com sigurno nije.

Dat ću ti besplatan savjet…okani se registriranja takvih domena i radije odi na pivu za te novce. Nije totalno besmislena, ali da nju prodaš za bilo koji pristojan iznos je mala šansa. Postoji šansa, ali je jako mala i ima punooooooo boljih domena koje su i dalje slobodne. To je samo moje mišljenje :wink:

Sorry, ništa osobno, samo me iznerviralo ovo “premium” u naslovu.

Pa ti i ja nikako da ne budemo u totalnoj suprotnosit sa mišljenjem :smiley: Odavno su imena domena izgubila značaj? Misliš da netko tko ima pola milijuna dolara nema baš puno pameti pa je nedavno toliko platio domenu Vacation.rentals ?

Dobra domena je dobra domena, bez obzira da li je stara ili nova.

Domena je puno više od samog “nosioca” web stranice. Za neke apartmane u Dubrovniku može poslužiti i BookYourDreamApartmentInDubrovnikHere.com, ali to je smeće od domene i ova je neusporedivo bolja od nje. Iz iskustva mogu reći da većina webmastera uopće ne razumije domene. One nisu samo adresa web stranice, niti su samo dobre za SEO, one su puno više od toga. Hrpa domena je prodana za više milijuna dolara i to nije slučajno. Svakodnevno ih se hrpa proda za više tisuća dolara i to također nije slučajno.

Neki će uzeti domenu za $10 i na njoj raditi ozbiljan biznis pa misliti da su pametni i da su uštedjeli, a neki će pošteno platiti domenu i dokazati da su pametniji i da su zapravo oni ti koji su uštedjeli na marketingu i vremenu.

2 Likes

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey