Preporuka Hr.hostinga

Pozdrav,

tražim preporuku za hr hosting.
zahtjevi: normalna cijena, mogučnost addon domena i mogučnost da svaka domena ima svoj IP (naravno za doplatu). To če biti običan WP blog site, tako da ostalo nije toliko ni bitno, jedino ako je u cijeni bezplatna com.hr domena toliko bolje, ako ne nema veze.

Hvala za preporuke.

pogledaj na http://in4.hr/cloud-hosting.html
javi nam se na email, pa rjesimo popust :slight_smile:


Sve se mozemo dogovoriti. Jamcimo najbolji omjer cijene/kvalitete. Uz besplatnu domenu za svaki plan ugovoren na godisnjoj razini dobijete i free SSL certifikat :smile:

1 Like

Hvala na preporukama, mislim da in4hr nudi više nego croweb za istu cijenu, ako recimo pogledam cloud 4ssd vs webultimate. Zanima me još cijena za IP za svaku domenu, jer je ne mogu nigdje pronaći.

Hvala

Također, preporuka https://www.croweb.host

Prezadovoljan sam…

@manta imas sada akciju 50% off na cijene i besplatna domena :slight_smile: Na 1 hosting accountu je moguce imati samo 1 IP adresu. Dedicated IP adresa ti je 120 kn / god.

@manta i jos da se nadovezem, nasa platforma je CLOUD, dakle nemamo 1 server, ormar … znaci nemoguca je situacija da crkne RAM, DISK ili tako nesto pa da korisnici imaju downtime. Nadam se da ne moram govoriti o prednostima SSD diskova nad SAS diskovima pogotovo kad se govori o brzini pristupa podacima, kopiraju i dr. radnjama.

Podržavam @in4hr :blush:
Imam tu jedan game site, 100% Uptime,
http://www.takolako.rs/user/include/takolako/images/items/citizen_0806.jpg
sve radi - kao sat. :slight_smile:
Preporuka, bit’ ćete zadovoljni.
Pozdrav in4hr :slight_smile:

1 Like

Ja imam jedan sajt kod serverlab.hr malo su poskupi , ali je zato kvaliteta na vrhunskom nivou. Jednom su mi i rekli zasto su cijene vece, ali sam zaboravio :smiley: Avalon.ba (ne .hr ) sad ima akciju 5 KM (2,5 eura) mjesecno za osnovni paket 2 gb i kod njih jos dobijes 30eura za adwords oglase.

Rekao bih da smo medju jeftinijim hostinzima u HR :wink: Nismo najjeftiniji, ali nismo ni najskuplji. Obzirom da odrzavamo sve servere u komandnoj liniji i to one koji nemaju veze s hostingom jer je cPanel lako stivo dostupno prakticki svakome, kao i virtualizaciju, clustere za posluzivanje java aplikacija, tomcate, standalon mail servere, SAN itd. jos je nas hosting i jeftin :smiley:

A za usporedbu HR cijena sa BIH hostinzima, svi su skupi u HR… :grinning:

http://www.studio4web.com/

Kakve su preporuke za hosting 1 weba gdje je potrebno više od 10 gb prostora?
Bandwidth nije važan

pogledaj www.in4.hr -> Cloud hosting. Imamo akciju 50% off. Javi mi se na PM.

Ne treba mi ovaj trenutak, imam plaćeno kod Avalona još par mjeseci ali razmišljam unaprijed. Zadovoljan sam s njima, ali… moglo bi povoljnije.

Btw može li netko reći, koliki je rast diskovnog prostora u odnosu kako godine prolaze? Npr koliko je bilo prije 5 godina ako se netko sjeća, a koliko će firme nuditi za 3-4 godine za uobičajene pakete?
Pitam jer se nećkam… planiram imati jako puno fotografija, a trenutno štedim na prostoru tako da uploadam fotke niske rezolucije, no ovakvom štednjom ću se sigurno pokajati za koju god :blush:

Danas ti je diskovni prostor skoro “badava” buduci da jos uvijek cca 60% hostera pruza hosting na SAS diskovima. Danas se SAS odbacuje, njega se sve vise koristi za sekundarne servise kao backup storage. Sve se prebacuje na cloud, a tu su SSD diskovi. Mnogi nude Fast SAS, ovakav, onakav SAS … no to se ne moze mjeriti sa SSD diskom. Za neke manje sitove i portalcice to je tako svejedno, no za vece projekte i aplikacije, itekako se osjeti brzina ucitavanja, obrade podataka i response svih drugih servisa koji rade s datotekama. Avalon je inace OK, ali je dosta skup. Usudio bi se reci i najskuplji u HR. To je dosta neopravdano, a potajno se brane cinjenicom da je njihov DC u HR. Osobno ne vidim potrebu kao ni isplativost datacentra za hosting u HR, osim ako se ne radi o game serverima (sto je irelevantno) ili o enterprise hostingu za neku business app koja ima vise tisuca korisnika iz HR.

Preporučujem studio4web

Ok, trenutno imate paket 10gb prostora za 600kn godišnje. Može li se otprilike znati kakvo će stanje biti za godinu, 2? Pretpostavljam da bude za istu cijenu ponuda prostora veća. Zanima me isključivo prostor, jer mi jostalo može biti ‘osrednje’, u rangu malih sajtova.

Pozdrav,
ovakvu cijenu kakva je sada sigurno mozemo garantirati i ubuduce. Kako se krecu trendovi i kako su zapravo resursi iz godine u godinu sve jeftiniji, ocekujemo pad cijena. Za vise informacija, molimo kontakt na PM ili sluzbeni email koji mozete pronaci na www.in4.hr -> Kontakt