IPTV preporuka i iskustva

Viđao sam neke teme u vezi IPTV, pa hoću da uzmem IPTV.
Ko nudi najbolju uslugu? Kod koga vi uzimate?

2 Likeova

Prije nego počnu preporuke. Nema najboljeg, svi su skoro isti. Uzmi od više njih test i pogledaj koji ti najbolje radi. Uzmi test za vikend kad su utakmice i testiraj arene i sportklub tada ćeš najbolje znati da li je oke ili ne. Sretno!

Odabrao sam njihovu uslugu: nis-games.com/iptv.html
Plaćam 7 evra mjesečno, imam 1500 kanala.
Trenutno sam zadovoljan.

Sad gledam taj nis, folderi na sajtu poput exploit, exploits, crack, exe itd… 328 foldera, a tek sam dosao do 50%, sumjivo samo tako :wink:

Nisam gledao sajt, koristim samo uslugu IPTV.
Ako je nešto sumnjivo podijeli sa nama.

1 Like

Pa evo rekao sam, sajt ima najmanje 328 foldera, a neka imena foldera su exploit, exploits, crack, cracks, exe itd, bez uvrede vlasniku i sve, ali meni je ovo sumnjivo.

Domena registrirana na lazne podatke. Domena kupljena na godaddy za 0.99 $ , stara manje od godinu dana tako da je vjerojatno nece produzavati, cijena iptv im nije povoljna … Nisu u stanju napraviti web narudzbu nego moras preko kontakt forme…

to sto je domena registrirana na lazne podatke je normalno. jer i iptv je ilegalan pa nitko nije idiot stavit svoje podatke u domenu :smiley: sto se tice iptva. vecinom su svi isti i svi uzimaju od nekog i preprodaju. otprilika ako je cijena oko 5-7 eura onda je to direkt distributer ako je preko 7 eura onda je preprodavac ili među iptovcima poznatiji kao diler. Uzmi si par razliciti pa testiraj, kao sto rekoh vecina si isti a zavisi od tvoje brzine interneta. Tako da mozes pogoditi i s onim jefitnijim :wink:

Imam ja test linija za 24 sata

A isto tako mogu jeftino na tri i vise mjeseci dobit

Taj test ne znaci nista. Moze ti nakon nekoliko pocet da programa vise nema pa ga onda oni ubacivaju, pa opet tako, a cesto bude da je na testu sve super, a nakon XX dana program steka.

Slazem se, zato treba imati pouzdane izvore kao sto ja imam.

Potpuno netočno i potpuno neistinito…
Imaš hrpu potpuno legalnih i regularnih kompanija koji prodaju IPTV usluge, naravno poštivajući autorska prava i imajući sklopljene ugovore s broadcasting RTV kućama.
Ne bih reklamirao, jedna UK IPTV ima već nekoliko godina CTO IP server u našem DC. Osigurali smo im HD signal od svih HRT, RTL i NOVA programa, naravno, prije toga su predočili franšizne ugovore s našim zemaljskim TV kanalima,
Tako da…ova tvrdnja jednostavno ne stoji.
LP

1 Like

Mislio sam na ove sto se reklamiraju i na ove nase balkance. Cak mislim da od balkanskih jedino nettvplus ima dozvole. ostali rade na crnjaka. Mozda ima jos koji da radi legalno, no nisam cuo za njih osim ove nettvplus kod kojih su cijene prevelike :smiley:

Trenutno sam zadovoljan sa uslugom koju koristim od već navedenih.
Samo da javim.

Mislim da nettvplus nije toliko skup 16 eur mjesecno imas bruku kanala, snimanje sadrzaja i mogucnost vracanja programa unazad do 7 dana… Ja ga koristim i zadovoljan sam. Jedina caka je sto ne moze se koristiti u ex yu zemljama

Pored njih imasi GSS Media IPTV, takodje legalna firma koja radi vec 9 goodina. U ponudi ima vise razlicitih paketa, na razlicitim uredjajima. Takodje postoji test period.

@Jok3r
Jesi još uvijek zadovoljan?

ostavi i adresu da ti VTK dođe

Probajte kod Kineza :slight_smile:

https://go4yu.com/ Od telekoma srbije

2 Likeova