Mobiteli do 1500kn - preporuke?

Trebam novi mobitel.

Do 1500 kn, rastegnuto do 2000kn.

Netko mi je kao top za tu cifru naveo ovo:

Trebam par preporuka, a da ima google i sve, te ne preko te cijene, idealno oko 1500 kuna.

Redmi note 9 pro je vrhunski telefon. Ja i supruga koristimo Xiaomi, ona redmi note 6 pro a ja 4. Meni ne treba nista bolje od toga.

Ako tražiš budget smartphone, onda svakako Xiaomi. Prilikom kupnje uzmi u obzir to koliko često planiraš mijenjati smartphone. Ako tražiš mobitel koji ćeš kupiti i uz njega još plaćati bonove, vjerujem da gledaš na dugoročno, ne da mijenjaš nakon 2 god.

Tada je Redmi Note 9 Pro odlično rješenje. Uzmi u obzir da s godinama zahtjevnost aplikacija raste i 4GB rama će biti veoma malo, a ovaj Redmi ima respektabilnih 6GB. Naravno, ovisi o tome koliko si zahtjevan korisnik. U ovom slučaju, radije povećati budžet malo, nego kupiti nešto što će nakon godine dana početi blokirati…

https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/Mobiteli-i-dodaci/Mobiteli/Xiaomi-Redmi-Note-9-Pro-6GB-128GB-zelena%2C-mobitel/p/EK000317830

Ako imas nekog sa zaba karticom, trenutno imaju 10% popusta.

Bolje polovni samsung nego novi xz kinez

2 Likeova

Gdje si tu bajku pročitao??

Ma nemoj? Ajde odi malo vidi karakteristike Redmi Note 9 Pro pa se onda javi.

1 Like

Slazem se. Imam oneplus 7t i brutalan je mobitel jedan od najbrzih sa 90hz ekranom ali neke stvari su smjesne. Senzor za okretanje displaya katastrofa, gps zivi uzas. To su osnovne stvari koje su odradene katastrofalno.

Mene je Xiaomi sa HereWeGo offline kartama savrseno vodio po Ukrajini, nakon toga Huawei po jos pola svijeta.

Nije točno. Xiaomi je trenutno jedan od najboljih proizvođača mobitela, a ne xz kinez.

Kod mobitela od 2500kn neozbiljno je pored Xiaomija staviti ‘smiješan’ Samsung…

Samsung je ime, više od ičega. Da Huaweiju nisu ukinute aplikacije, Samsung bi bio u gadnom problemu…

Imam S20+ trenutno, koji je top model, ali Huawei je znatno ispred Samsunga.

vidi što se zapalili “zagovarači” kineskih mobitela… rekao sam kako stvari stoje i svoj savjet i to na pristojan način. Možete vi trubiti po karakteristikama do sutra, tješiti i ljutiti se koliko hoćete, ali kinez je kinez, bio Xiaomi ili Huawei, a Samsung je Samsung. Prvo i najvažnije, neće tako skoro niti jedan kinez imati ekran kakav samsung ima, sve karakteristike, procesori i sl. su subjektivne priče.

1 Like

Daj obrazloži, kako stvari stoje? Koja su mjerila, pa da malo “trubimo”. Prosvijetli nas. Da vidim šta to propuštam zadnjih XY godina. Zadnji Samsung sam imao S4 kada je svima bio vrh, meni je bio qrac. Možda su nešto promijenili u svom poslovnom modelu.?
Reci nam. Po kojim mjerilima da nastavimo

Primljeno na znanje… nisam se došao ovdje raspravljati niskim strastima, niti se složiti s većinom, došao sam reći svoj stav i pomoći čovjeku. Tako da me zaobiđite s tom retorikom.

1 Like

Sve ok. Neću ni ja više u raspravu. Spustit ću loptu.
Novo je bolje, posebno ako je Xiaomi u pitanju.

Da se vratimo gore na temu: za 1500KN neće ni Xiaomi oduševiti po svim točkama, ali za rastegnuti se na 2000KN već možeš birati neki bolji model . Ne znam kako stvari stoje u HR, što se cijena tiče. Ja sam prije par dana uzeo Mi NOTE 10 Lite, ali taj izlazi iz tog cjenovnog ranga. Inače, mob je odličan.

1 Like

Samsung Galaxy A50 (20znakova) ili probaj jos malo para ustedit da uzmes novi iPhone SE 2020

@costlyDeveloper zar ti je zbilja bitno imati 90 Hz ekran na mobu i to masno platiti? Meni nije, a vjerujem ni vecini ljudi.

Nije dok ne probas i vidis napredak u brzini. Naravno ako imas i hardver koji to moze pratit. Samo znam moj iduci mob ce bit Samsung nasljednik s20 a Oneplus(koji bi trebao biti premium kineski brand) necu vise radi ovih glupih problema.

Jel to taj provjereni samsung?

Oneplus se predstavljao kao flagship killer, ali je davno to prestao biti.

1 Like

Imam Xiaomi Poco F2 I mobitel je odličan. Prije toga sam imao Pocophone F1 s kojim sam isto bio vrlo zadovoljan. Takodjer imam i Xiaomi laptop i to je definitivno najbolji najbolji laptop koji sam do sad imao, a imao sam ih dosta. Dakle svakako preporučam Xiaomi :slight_smile:

Btw, nikad ne kupujem napamet i uvijek provjeravam recenzije, benchmarkove, compare testove itd. Nisam Xiaomi kupio slučajno.

1 Like

Uzeo XIOMI REDMI NOTE 9 PRO.

Za sada je uredu, morao smanjivati karticu još. Javim pune dojmove, za sada nebo i zemlja naspravm starog.

1 Like