Preporuka za pouzdan neograničen i brz (svjetski) web hosting?

Poštovani,

možete li mi preporučiti pouzdan web hosting do maksimalno 3 dolara mjesečno koji bi imao suberbrza učitavanja stranica (CDN), da ima cPanel i da je svakako NEOGRANIČEN po pitanju diska i prometa.
Hostgator.com mi je preskup, ali bih uzeo nešto na tu foru pa vas molim za pomoć.

Hvala na konkretnim preporukama.

Za $3 neces dobiti nikakvu kvalitetu i ovo sta trazis mozes ‘pronaci’ ali svi znamo da to zapravo nije neograniceno… I da te kad-tad ceka suspenzija, sretno…

Smatram da više od 3 dolara ne treba odvojiti za hosting i molim da mi se obraćaju samo one osobe koje imaju konkretne prijedloge.

Ispod 5-6$ neces naci nista “neograniceno”, a opet stabilno. Sami CDN ti nije ispod 15$.

http://www.zyma.com/ - koliko je pouzdan - ne znam, ali mi se čini OK.
Dajte još preporuka jer ima na Googleovim stranicama dosta toga (poslije plaćenih oglasa).

Neograničen hosting ne postoji. Svako ko ti obeća drugačije laže te.

Znam da neograničen hosting ne postoji, ali to mi je nekakva garancija da neću imati na raspolaganju npr. samo 1 GB.
I znam da mi ovdje nitko ne želi konkretno pomoći, a u dobroj nadi sam postavio pitanje za pomoć.

Teško da ćeš nešto dobro pronaći, tražio ja mjesecima pa sam na kraju povećao budžet. Mada ništa profitabilno ne radim ali oprostio se sa nekom cifrom na godišnjoj razini.

pogledaj https://www.ovh.co.uk/web-hosting/

Hvala na prijedlogu, ali Zyma.com je bar “neograničen”.
Vidim ovaj Hostinger.hr - jel se to šta isplati uzimati jer se dosta dobro predstavljaju, ali imaju striktna pravila?

P. S. Vi samo nabacajte stranice pa ćemo sve usporediti jer sam i ja izgubio živce oko svega.

Mislim da nećeš naći bolji web hosting od ovog http://bit.ly/1xm852j

Isprobao sam od HostGator pa do onih iPage/Fatcow i ovaj mi je trenutno najbolji :slight_smile:

Business Hosting, now with SSDs!
Our shared hosting is great for static websites, database-driven
content management systems, and custom applications
Work faster with SSH & develop in PHP, MySQL, PostgreSQL, Ruby, Perl, and Python
Get WordPress, Joomla, or PrestaShop installed for you during checkout
FREE Domain Name included – $14.99 value!

Da je jeftino, a super pouzdano i visoko dostupno i jos da ima CDN … i to sve za 3 dolara :slight_smile: Good luck with that. Plakat ces i ■■■■■ si “kevu” kad ti suspendaju hosting ili bude downtime pogotovo ako se radi o nekakvom ozbiljnijem komercijalnom projektu. Kvalitetna podrska, usluga i dostupnost kosta. Zato je fiat fiat, a bmw je bmw. Enivej, good luck.

1 Like

Onaj ko ti prodaje neograničen hosting kao što to često čini Hostgator zapravo će ti pre prodati 1GB nego neko ko ti nudi tačan iznos protoka na primer 100GB.

Moja preporuka ti je Dream Web hosting.

Fora “Unlimited space” se temelji na fair-usage … dakle to je samo marketinski trik da se privuku korisnici. Nije problem kada netko koristi 2, 5 ili 10 GB space-a po accountu … no ako netko koristi 50, 100 ili 300 gigi … itekako ce biti suspendiran ili upozoren da upgrade-a paket. Ta fora “Unlimited space” je uspravo namjenjena malim i srednim korisnicima da ne budu limitirani s prostorom ako koriste iskljucivo web mail … pa im nije problem i ne moraju placati ako prijeđu kvotu, no za bilo kakav ozbiljniji storage ili projekt … takve hostinge izbjegavati po par dolara ili eura. Pravi i brzi hosting ne mora biti skup … no u principu je to koliko para toliko i muzike. Osiguranje podrške, kvalitetnog hardware-a, software-a i infrastrukture svakako zahtjeva ulaganja i znanje a to sve košta.

Preporuka svima onima koji su na hostinzima od par dolara - Good luck … nadam se da nećete plakati kada Vam nestanu podaci, budete down po par sati ili budete čekali tehnicku podrsku po par sati na odgovor. A svakako znam da barem niti jedan od korisnika tih ultra jeftinih hostinga nije citao SLA ni druge ugovorene odredbe koji pisu sitnim sivim slovima :slight_smile:

1 Like

I dakako pisem iz iskustva. Tokom godina sam nakupio zavidan broj korisnika hostinga. . a upravo prije 5 godina sam se naucio pameti. Imao sam VPS kod eukhost.com … nije bilo ni tamo jeftino … placao sam cca 70 funti mjesecno … za pristojan VPS … 4 jezgre, 8 gigi rama, 160 GB diska … tada je to bilo dosta i skuplje. Cinjenica da je njima na glavnom node-u riknuo NAS zajedno s diskovima stajala me 2 puna sata down timea i bezbroj poziva ljutih korisnika, kojima sam kasnije morao refundirati ili novac ili besplatan period hostinga. Od tada sam naucio da prava usluga, podrska i brza reakcija zapravo nema cijene. Danas imam sve u cloudu-u, puno vise servera nego tada a i troskova, no zadovoljan sam jer u svakom trenutku imam barem 5 snapshotova svakog servera mjesecno, te dnevni, tjedni i mjesecni backup pojedinog accounta i svih drugih resursa. U to sve je ulozeno vrijeme, novac i znanje … te zasigurno nemogu ponuditi hosting od 2-3 dolara mjesecno, no imam kvalitetnu, pouzdanu i stabilnu uslugu koju imaju svi moji klijenti kojima smo odradili web projekte, a i drugi koji su dosli po preporuci za dobru uslugu.

1 Like

https://www.hostmedia.co.uk/hosting/cpanel/

Pogledaj post: