Preporuka za seriju

Ima li ko kakvijeh preporuka šta da gledam, mrzi me radit ič ovijeh dana

breaking bad obavezno
game of thrones ako ti se da skužavati šta je tko kome kroz prvu sezonu
man seeking woman uvrnuta komedija

1 Like

Koje žanrove preferiraš?

Svidjele mi se u zadnjih godinu dana što sam gledao Game of Thrones i Shameless (US verzija, ne UK).

nešta imam averziju prema GoT i to ne mislim gledat. Shameless sam i ja gledao i dobar mi je bio al sam neđe na pola druge sezone batalio, smorio me.

Uglavnom komedije gledam mada mi je baš legla serija Orange is new black. Seinfeld mi je favorit, al sam ga dva puta odgledao. Od novijih mi je dobra Silicon Valley i Mixology.

Mr. Robot mi je solidna serija, obećavala više.

Počeo sinoć Misfits gledat 3 ep al mi je onako osrednja.

1 Like

11.22.63
Mi je dobra
Fargo
Jako dobra
walking dead
breaking bad
GOT
Robot
Oj simpson protiv naroda
American horor story
Narcos
True Detectives

Eto odprilike tako, probao sma gledat i neke druge ali sam brzo odustao jer nevolim bas inace serije osim ako su zanimljive. American horor story prve 3 sezone super, Fargo super, narcos. True detectives must see.

I tak, ovo sto sam nabrojio su IMO najbolje serije koje bi svatko tko voli gledat serije trebao pregledat.

Evo preporuka od nekoga tko nema vremena i zivaca gledati serije: Penny Dreadful. Sjajni likovi i glumci, arhaicni engleski jezik, monstrumi, seks, krv, pederluk, vukodlaci, nema sto nema, ali odlicno zapakirano i ne smara. Mozda nije za svakoga, ali nemi je odlicno leglo.

Pregledaj The Blacklist neces se pokajat. Jebo serije sa vilenjacima i macevima…

Ovo je vrh fbi bjegunac se pojavi niotkud i preda pa im jebe zivce strucno.

Ako volis kad se ganjaju policija, FBI i pametni ubica onda Following. Onako nije losa, prestao sam je gledati nakon prve sezone. Malo previse Kevina Slanine za mene.

The Wire- obavezno, pogledaj prve dvije epizode. Baltimor, dileri i policija ali dileri na ulici. Ako si nekada gledao Homicide - Life on a street(bila nekad davno na HTV1 ) isti covjek je pisao tako da je taj stil u pitanju.

Ne pada mi nista vise na pamet osim The Wire.

Kazu da su Office i Arrested devopment dobri.

Komedije: parks and recreation i office (americka verzija)
Akcije: gotham, daredevil (sad je izasla 2. sezona), Walking dead, GoT, blacklist itd…
Ako hocete gledat na netflixu jos uvijek je besplatno mjesec dana, samo dodate paypal racun

Game of Thrones, nesto najjace sto sam gledao.Cekam 6 sezonu, sad ce u aprilu izaci.Ako mislis gledati je, obavezno pocni od prve sezone.

You know nothing, Jon Snow :smile:

Ima neko preporuku za seriju? Tražim nešto motivirajuće, neka biznis tematika (entrepreneurship), pokretanje biznisa,… Postoji li neka takva serija? :smiley:

Moja licna preporuka ti je Silicon Valley, sad na prvi pogled se cini kao komedija (sto definitivno jeste, haos su) ali u osnovi je prica o ekipi koja pokusava da pokrene svoju IT kompaniju i velikim igracima koji su spremni na sve da ih uniste (spijunaza, zakoni, mito i korupcija). :smiley:

Pogledaj par epizoda ne uzima puno vremena, a stvarno odlicna serija. :smiley:

ray donovan, american horror story, stranger things, legion…i naravno got… sve druge bi prestal gledat poslje par epizoda

Black Mirror - svaka epizoda je zasebna prica, jako zanimljiva serija

2 Likeova

Prve 2-3 sezone super, ostatak bezveze :slight_smile:

La casa de papel - money heist

Najjaca serija ubedjivo meni

Ne mogu vjerovat da je serija Silicon Valley na ovom forumu spomenuta svega 3 puta ukupno, i to ju je 2x spomenuo anja1, i jedanput Lavi.

Odgledah je prije neki dan, pa to je jedna od najboljih serija ikada, pogotovo prve 4 sezone, još je ajmo reć usko vezana sa ovim što mi radimo, i onda samo 3x spomenuta :speak_no_evil:

Svakako preporuka svima, serija ima toliko genijalnih živopisnih likova kao malo koja, Erlich Bachmann, Gilfoyle, Big Head, Jian Yang, Gavin Belson… pogotovo su zorno dočarali raznorazne vrste likova u IT industriji, programere, investitore, blogere, frikove :-)… google, amazon, facebook, pa i teslu…

Stvarno genijalna serija, nadam se nekakvom spin offu, recimo Jian Yang i Big Head kao vlasnici inkubatora da budu u prvom planu…

Znači, kada sam išao na search forumski da pročitam šta kolege misle o seriji, fakat sam očekivao da ima svoj topic ovdje, kad ono :scream: :scream:

Meni jedna od od top 10 serija, pogledao sam sve serije 4 puta i opet mi je zanimljivo za opet pogledati.

1 Like