Pretvaranje sajta zanimljivosti u sajt s više kategorija zabavnog sadržaja?

Ako sam pogrešio kategoriju neka se prebaci u odgovarajuću
Pozdrav ljudi!
Potrebno mi je vaše profi mišljenje oko mog sajta (nije strani) kojeg vodim duži niz godina. Radi se o tome da imam sajt koji ima samo jednu određenu kategoriju - zanimljivosti . Možda izgleda blesavo ali razmišljam malo da sajt “proširim” novim kategorijama različitog zabavnog sadržaja.

Da li bi bilo uredu ( da li se isplati) pretvarati sajt koji je “vezan” samo za zanimljivosti, u sajt sa više kategorija zabavnog sadržaja?

To jest, dodati 2-3 nove različite (zabavne) kategorije na primer: lifestyle, neku zabavnu kategoriju za žene i muškarce, kategoriju zabavni magazin (sa par različitih podkategorija to jest tema)

Napominjem da u domenu sajta (ima reč zanimljivosti)
Hvala unapred na eventualnim odgovorima ili savetima

Jel ovaj zanimljivosti dot net?

Ne, nije taj.Nego sajt potpisan iz mog forum profila

Odakle dobijas posjete?

pa uglavnom preko googlea više od 60 % nešto direktno i preko referala Posetioci uglčavnom iz zemalja : Srbija,Hrvatska,Bosna, Crna Gora, Nemačka, Austrija ,itd…

Još neko da mi pomogne u savetu ili svom mišljenju da li da “prepravljam” sajt sa dodatnim gore navedenim kategorijama ( ili nekim drugim) ili da ga ostavim takav kakav je ?
hvala

što više to bolje, što bi rekla ćićolina

u prijevodu, što više unikatnog sadržaja, to bolje

1 Like

ruin Hvala na odgovoru !
I ja tako razmišljam što više kategorija ( u tom nekom fazonu zabava kategorije) više raje (naroda)
Opet i same zanimljivosti kontam, spadaju pod kategoriju zabava u nekom globalnom smislu

1 Like

samo je bitno da pišeš unikatan sadržaj, da objavljuješ tekstove koji nikada nigdje prije nisu objavljeni

1 Like

Ubaci vise kategorija sa tim novim kategorijama dobices jos publike, sve pohvale za sajt pratim ga vec duze vrijeme…samo napred.

1 Like

webs123 Drago mi je da pratiš moj sajt :grinning:
Hvala na odgovoru i naravno na predlogu.Sad sam još sigurniji da bi trebao tako nešto i uradit -dodati

2 Likeova

Sajt je zanimljiv svakako samo šteta što je dosta postova preuzeto sa drugih sajtova - bar ono što sam ja otvorio. Radi na tome da više stavljaš unikatnog sadržaja/postova kao što ti je kolega @korisnik9758789 već sugerirao.

Inače, jedan je kolega prije koju godinu pokrenuo nešto slično (zabavninet.info) samo što je s vremenom totalno izgubio kompas. Sad mu postovi nemaju blage veze sa nazivom sajta i tematikom. Nastoj da se i tebi ne dogodi isto.

Kad sam već spomenuo navedeni sajt. Zgodna stvar koju ima je rubrika (u sidebaru) ‘Dogodilo se na današnji dan’. Možda ne bi bilo loše da nešto tako dodaš i na svoj sajt.

1 Like

osamabinmladen Hvala na savetu i mišljenju :grinning: Pa pokušavam da dodavam da sajt ima što više unikatnog sadržaja al je ponekad jako teško doći do novih zanimljivosti naročito sad u ovo vreme korone.

Zato sam i pitao ovde raju na forumu, dal je ok postaviti još neke kategorije zabave da ne izgubim onu “glavnu nit” što se tiče globalno tematike samog sajta . Ono što narod kaže da ne pomešam babe i žabe :joy:

Što se tiče “na današnji dan” nije to loša ideja! To sam jednom davno pre par godina imao u planu al sam odustao, videću :thinking:možda nešto izmućkam i s tim .

1 Like

Nisam sigurna za kategorije, ali sam 90% sigurna da nebi bilo lose da napravis App. makar jedan Webviev App i smarati ljude da skidaju app. Ubacis reklame na App i cepas. Pogotovo sto je tvoja tematika zanimljivosti, takav app bi ja prva skinula itd. Razmisli o tome. :slight_smile:

1 Like

Hvala na savetu i na tvom mišljenju :grinning: Ja imam neku prostitu aplikaciju za google play za svoj sajt.

I imao sam u planu da dodam app na google play još pre par godina, jednostavno misleći da moju app neće mnogo naroda skidati ( ne mislim sad na desetine hiljada skidanja) jednostavno sam to ostavio po strani to jest, odustao
Ipak, nije loša ideja da i o tome malo razmislim :thinking:ponovo