Prevođenje ENG-SLO-ŠPA-HR i pisanje PR članaka

Pozdrav svima

Zovem se Josipa i diplomirala sam engleski i španjolski jezik na FF u Ljubljani. Živim u Ljubljani i imam otvoren obrt za prevođenje. Zaljubljenica sam u turizam, putovanja, strane jezike, druge kulture i ljudi, marketing, internet trgovine …
Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u marketingu za internet trgovine i prevođenju, slobodna sam ponuditi sljedeće usluge:

-> prevođenje jezikovnih kombinacija: engleski-španjolski-hrvatski-slovenski (izvorni govornik hrvatskog, u Sloveniji živim već više od 7 godina, diplomirana anglistka i hispanistka, Erasmus razmjena studenata u Madridu)
-> pisanje PR članaka, sadržaja za newslettere (i njihovo slanje), adwords oglasa, osmišljavanje koncepta i pisanje tekstova za nagradne igre…
-> uređivanje web stranica i unošenje novih sadržaja, FB i ostalo oglašavanje
-> customer care, povezivanje s novim partnerima u turizmu ili medijima, …

Do sada sam radila na brojnim projektima kao prevoditeljica, između ostalih za Studio Moderna, Linea Directa (Slovenija), Siemens, Bosch, Panteon College (Slovenija), te na projektu Megabon Hrvatska, kao asistent country managera Hrvatske.

Ako zatrebate prijevode ili pomoć kod pisanja promotivnih materijala, slobodno me kontaktirajte na josipajanes@gmail.com Cijena po dogovoru, s obzirom na količinu materijala.

Želim Vam ugodan dan
Josy

usavrši svoj hrvatski, ako misliš prevoditi na njega:

slijedeće - > sljedeće

anglesko??? - englesko

anglistka - anglistika

:d Vezano za prve 2 kritike ;)- typo iliti lapsus linguae :smiley:

Zadnja kritika: diplomirala sam u Sloveniji pa sam, sukladno tome, titulu pustila takvu kakva jest… :wink:

Hvala na upozorenju!

Uživajte u vikendu!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey