PribadaĂ

Evo krenula je i pribadaca u testiranje, pa javite što mislite. Radi se o lokalnoj verziji pinteresta, sa kombinacijom fancya. Nije dovoljno mocna kao i pinterest u funkcijama i neke stvari ima malo drugacije poslozeno. Kada zazivi bit ce koristen izvor prometa i linkova za domace sitove.

Zatrazite pozivnicu ovdje
http://www.pribadaca.com/korisnik

ili dajte mail pa cu vam je poslat, za sada je kontroliran broj korisnika.

Ja mislim, posto je target skupina žensko, po mogućnosti što tulavije i da ima što manje obveza u životu, da neće funkcionirati na Balkanu. Plus što se lokalne ženske s gorenavedenim epitetima teško šaltaju na nove tehnologije - bez da im pereš mozak dok ne pomisle da nisu trendy ako nisu na Pribadači…
Obzirom da je Pinterest napravio boom najviše u US, gdje su gorenavedeni ženski epiteti daleko najzastupljeniji, a i dobro ih se ribalo marketingom (mislim da je M30$ prvi ulaz investitora), neznam koliko je balkan plodno tlo za to…

Makar ne kuzim svrhu, fora izgleda !

Al ja, sto se korisnosti za usera, ne kuzim ni svrhu FB-a pa vjerojatno nisam bas mjerodavan.

A cemo vidjet, ima temelja to sto kazes. Ako nista cemo se okrenut SEO majstorima i webmajstorima, pa ce im bit izvor linkova i prometa.

FB sluzi da ne gledas 100 sitova dnevno nego da imas kao jedan probrani RSS feed. Recimo zanima te turizam, postanes fan par dobri turistickih stranica, imas jos par prijatelja u tome i svaki dan imas najbitnije vijesti na dlanu i nista ne propustis. Pa sad svakom svoj interes.

A pribadaca bi bila da po svom interesu ne gledas slike po gglu i pokusavas nac sto ti treba u moru slika nego imas ljudski curated slike i brzo nadjes sto ti se svidja. Recimo trazis ideje za frizuru, pa onda imas sve na jednom mjestu sa puno izvora i ljudskim feedbackom po likovima da imas neku listu najboljih.

*Likovime=Likeovima

Registriraj i pribadača.com

A može i xn–pribadaa-qbb.com :slight_smile:

Nitko nije zatražio pozivnicu ?

meni nije iskreno uopće o čemu se ovdje radi. Kliknem i čim ne vidim ništa a treba registracija, odoh dalje.

Čest problem novih generacija koje ne znaju šta je to URL ili link - tako da mislim da bi se i dizajneri trebali prilagoditi.

Pa obicno ides na front page da vidis o cemu se radi, ovo je bio registracijski page. Ok mozda sam pogrijesio sto sam poslao taj link ali opet ocekivao sam da barem tu ljudi znaju razmisljat.

Bilo ih je dosta.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja