Prijedlog za Admine?

Posto ima dosta ovih tema o prodaji Fb stranica, Instagram profila i sl. da se uvede da kad neko nesto prodaje da mora postaviti link, stranice, profila ili sta vec prodaje a ne ovako link u pp? Nema logike a oduzima svima vrijeme, ako nece cijenu sa stavi ne mora ali link po meni bi trebalo uvesti pod obavezno jer eto nek mi neko objasni koja je logika otvoris temu, prodajes nesto a kao link saljes putem pp???

Prijedlog za korisnike, posto se nalazimo u vise drzava sa razlicitim valutama kad se prica o nekim zaradama, novcu ili sl. da pricamo u eurima ili dolarima jer cemo onda svi imati pretstavu o koliko se novca radi a ne da moramo konvertovati i sl.

2 Likeova

Može se napraviti da kada otvaraš temu ako nešto prodaješ moraš unijeti URL i sl. kao na DP-u koji nisam posjetio godinama :D.

1 Like

Il jednostavno ko ne voli da mu se link indexira na forumu neka otvori Paint i napise link u obliku slike pa to uploada na forum… a ovi sto ih link zanima nek rucno ukucaju slova (url) koji vide na slici.

http://www.text2image.com/pit_t2i/saver

Slazem se. Pogotovo kad im se javis na PM i onda nikad ne odgovore.

1 Like

Meni ovi momci sto su pisali mi na temu, poslali su mi svi link fb stranice. :slight_smile:

Već postoje jasna pravila, davno definirana, vezana za oglase na forumu. No, isto tako, već duže vremena ih se nitko ne pridržava, niti ih moderatori ne primjenjuju. Valjda su odlučili da je tako bolje. Da se držimo tih pravila, oglasa za trgovanje bilo čime u vlasništvu Facebooka ne bi niti bilo. :slight_smile:

Facebook izricito zabranjuje javnu prodaju FB stranica, pa postanjem linkova javno postoji i rizik da vam Page bude suspendiran. Iz tog razloga razmisljam da se uvede zatvorena sekcija gdje ce samo verificirani clanovi moci slati oglase, a time bi se moglo uvesti i pravilo da je URL obavezan sa svakim oglasom.

13 Likeova